Sağlık Bakanı Memişoğlu Gazileri Ziyaret Etti

Bakan Memişoğlu, Gaziler Günü kapsamında hastanede tedavi gören gazileri ziyaret etti ve onlarla vakit geçirdi.

Abone ol

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören gazileri ziyaret ederek, onlara şifa diledi.

Gazilerle Bir Araya Geldi

Bakan Memişoğlu, ziyaretinde Ankara İl Sağlık Müdürü Ali Niyazi Kurtcebe ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Engin Koyuncu ile beraber hastanede kurulan Gazi Müzesi'ni gezdi. Robotik rehabilitasyon ve protez yapım alanlarını da inceleyen Memişoğlu, gazilerle sohbet ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Bakan, hastane bahçesinde gaziler ve aileleriyle birlikte kahvaltı yaparak, duygularını paylaştı. Bu vesileyle, tüm gazilerin Gaziler Günü'nü kutladı ve onlara, "Bu vatan, milletimiz sizlerle gurur duyuyor. Sizler bizim baş tacımızsınız" dedi.

Gazilere Teşekkür

Memişoğlu, "Bu ülkenin nasıl kazanıldığını, nasıl korunduğunu her bir vatandaşın bilmesi gerekiyor. Onun için daha çok çalışmalıyız" diyerek, gazilere duyulan minnettarlığı vurguladı. Ayrıca, bu hastaneyi yapanlara da teşekkür etti.

Paralimpik Sporcularıyla Bir Araya Geldi

Bakan Memişoğlu, Gazi Recep Yavuz'un sanatsal sergisine de katıldı. Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na katılacak sporcularla bir araya gelerek, hepsini tek tek tebrik etti.

Eğlenceli Anlar

Güneydoğu gazisi Göksel Gümüş ile tavla oynayan Bakan Memişoğlu, renkli diyaloglar yaşadı. Oyun sırasında, Gümüş, "Valla şanslısınız. Oyun yetmiyor, şans da lazım" derken, Memişoğlu ise, "Ama ben de çok hafif sıklet değilim" yanıtını verdi. Bu samimi anlar, gazilerin de dikkatini çekti ve hepsi keyifle takip etti.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören gazileri ziyaret etti. Ankara İl Sağlık Müdürü Ali Niyazi Kurtcebe ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Engin Koyuncu'nun eşlik ettiği ziyarette Bakan Memişoğlu, hastanede oluşturulan Gazi Müzesi'ni gezdi.

Türk Eğitim-Sen'den Üniversitelerdeki Personel Servislerine Karşı Protesto Gündem "Özgür Bey'in bildiği kadar bizim unutmuşluğumuz var" Gündem Bakan Kurum Ankara'ya yapılacak Adalet Sarayı ile ilgili konuştu Gündem "Esad ile görüşmeye hazırız!" Gündem