Bakan Koca ile depremzede minik Medine'nin tatlı diyaloğu

Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilde ciddi yıkımlara sebep olurken binlerce canı hayattan kopardı. Afetin ardından depremzedeleri ziyaret ederken çocuklarla kucaklaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya minik Medine "Ben seni televizyonda gördüm" dedi. Sonrasında da ortaya çıkan Bakan Koca ile Medine'nin o anları gülümsetti.

Abone ol

Türkiye, tek yürek oldu depremzedelerin yarasını sarıyor.

Depremin ilk anından itibaren, tüm bakanlar hızla bölgelere hareket etti. Bakanlar, 7.7 ve 7.6'lık depremden etkilenen 11 ile dağılarak incelemelerine başladı.

Ekipler, büyük felaketin ardından geçen 12. günde de kurtarma çalışmalarına hızla devam ediyor. Afet bölgeleri için tüm Türkiye tek yürek olurken, fazla sayıda tır dolusu yardım yola çıktı. Evlerini kaybeden vatandaşlar çadır kentlerde yaşamaya başlarken, gönüllüsünden personeline, herkes depremzedeleri ziyaret ederek iyi dileklerini iletiyor.

BAKAN KOCA MİNİKLERLE BİR ARAYA GELDi
Bir afet bölgesinden gelen yürek ısıtan haber, bu kez Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve minik bir kız çocuğu arasında geçti.

"SENİ TELEVİZYONDA GÖRDÜM"
Deprem bölgesindeki çocuklarla kucaklaşan Bakan Koca, minik Medine'nin "Ben seni televizyonda gördüm." cümlesi ile karşılaştı.

Gülümsemelerin yükseldiği anda bakan Koca, minik kıza sarıldı.

TSK'nın kahraman askerleri milletini yalnız bırakmıyor Gündem Minik Azra'nın videosunu çeken görevlinin ifadesi ortaya çıktı! Gündem Adıyaman'a yeniden doğal gaz verilecek Gündem Küçükçekmece'de deprem paniği! Gündem