Sağanak yağmur sonrası Ankara'da hayat felç oldu! Mansur Yavaş'a tepki büyük: Burası Bangladeş değil

Sağanak yağmurla göle dönen Ankara sokaklarında vatandaşlar ve araçlar savruldu. Birçok sürücü otomobillerinin içinde mahur kalırken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Valiliğin uyarılarını hiçe sayarak önlem almayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a tepki gösterdi. Ankara'nın durumu, "Burası Bangladeş değil Türkiye" şeklinde eleştirilerin yükselmesine neden oldu.

Abone ol

30 Haziran ve 15 Ağustos 2022 tarihlerindeki "Ankara'da yağmur can aldı" haberleri daha unutulmamışken, yeni yağmur felaketi korku saldı. Ankara'dan yansıyan görüntüler ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştiri oklarının hedefi yaptı.

BU KARE YÜREKLERİ PARÇALADI

Ankara'da son dönemdeki su baskınları bitmek bilmezken, bugün de yaşananlar dehşete düşürdü.

Türkiye'nin başkenti Ankara'daki yağmur nedeniyle oluşan göletler ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Başkentten yansıyan bir taksicinin aracının içindeki suyu, havuza dönüşmüş yola boşaltmaya çalıştığı anın görüntüsü gündem oldu.

BANGLADEŞ'TE 27 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Dünyanın en büyük sel felaketleri genellikle Hindistan ve Bangladeş'teki muson yağmurları sonrası meydana geliyor.

Sonra olarak 2022'deki Muson yağmurları sonrası 3. dünya ülkesi Bangladeş'te meydana gelen selde 27 kişi hayatını kaybetmişti.

Mansur Yavaş'ın yönettiği Ankara'daki sel felaketlerinde meydana gelen can kayıpları ve hayatın felç olması "Burası Bangladeş değil Türkiye" tepkilerine neden oldu.

Son dakika! PKK'lı teröristlerin attığı roketler Kilis'te sınır bölgesine düştü Gündem Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmeli mi? 28 Mayıs seçimlerinden sonra yapılan anket sonuçları açıklandı Gündem Son dakika! Milli Savunma Bakanlığı 2 askerimizin şehit olduğu duyurdu Gündem Ekrem İmamoğlu 'aday olacak mısınız?' sorusunu yanıtladı! Siyaset