Şaban Yılmaz'a Veda Yemeği Düzenlendi

Yargıtay üyeliğine atanan Şaban Yılmaz için düzenlenen veda yemeğinde, geçmişe dair anılar paylaşıldı ve yeni görevinde başarı dilekleri iletildi.

Abone ol

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından Yargıtay üyeliğine terfi eden Şaban Yılmaz onuruna bir veda yemeği organize edildi. Etkinlik, Taksim'de bulunan bir otelde gerçekleştirildi.

Yemeğe Yoğun İlgi

Yemekte, Adalet Bakan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Bekir Altun ve İstanbul’daki adliyelerin başsavcıları, başsavcı vekilleri, hakimler ve savcılar bir araya geldi. Etkinlikte, katılımcılar Şaban Yılmaz'ın yeni görevi için iyi dileklerini ilettiler.

Konuşmalar ve Duygusal Anlar

Veda yemeğinde söz alan Adalet Bakan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, "Dört yıl önce birlikte İstanbul Adliyesine başladık. Kendisinin yeni görevine atanmasından büyük onur ve gurur duydum. Bu bir veda değil, vefa yemeği" dedi.

Adalet Komisyonu Başkanı Bekir Altun ise, "Şaban Yılmaz’ın karakteri ve çözüme olan yaklaşımı, yargıya güveni arttırdı. Kendisi ile çalışmak benim için bir ayrıcalıktı" ifadelerini kullandı.

Yeni Görevinde Başarı Dilekleri

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek de Yılmaz’a yeni görevinde başarı dileyerek, "Huzurlu bir dönem diliyoruz" şeklinde konuştu.

Şaban Yılmaz'dan Veda Mesajı

Şaban Yılmaz, veda konuşmasında, "Adaletli olacağız, herkese eşit mesafede duracağız. Her gelişin bir gidişi vardır; ama önemli olan sonuçtur ve bunun kararını halkımız verecektir." dedi.

Plaket Töreni ve Hatıra Fotoğrafı

Gecenin sonunda, Şaban Yılmaz ve Başsavcı Vekili Murat Çağlak’a adalet komisyonu başkanları ve başsavcılar tarafından plaket verildi. Program, katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Şaban Yılmaz'ın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından Yargıtay üyeliğine atanması dolayısıyla veda yemeği düzenlendi. Adalet Bakan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, Taksim'deki bir otelde verilen yemeğe katılarak konuşma yaptı.

AK Parti'de değişimin ayak sesleri Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı Gündem Bir ilde gösteri ve yürüyüşler 3 gün yasaklandı Gündem Sakarya'da tefeci operasyonu Gündem