Saadet Partisi ve HÜDAR PAR'dan Filistin için ortak miting

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile beraber basın açıklaması gerçekleştirdi. Görüşmenin akabinde kameraların karşısına geçen 2 lider, Filistin için ortak miting kararı verdiklerini dile getirdi.

Abone ol

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, beraberindeki kurulla beraber Saadet Partisi Genel Merkezi'nde Temel Karamollaoğlu ile görüştü.

Görüşmenin akabinde her 2 lider kameraların karşısına geçerek ortak basın açıklaması gerçekleştirdi.

SAADET VE HÜDA PAR'DAN ORTAK MİTİNG

İstişare ve müzakere etmek için Saadet Partisi'nin Genel Başkanı Karamollaoğlu'nu ziyaret etmek istediklerini belirten Yapıcıoğlu, ortak miting kararı aldıklarını söyledi.

PAZAR GÜNÜ YENİKAPI'DA

Yapıcıoğlu, "Meseleyi müzakere ettik. Bugün kendisinin Saadet Partisi grubu olarak Meclis'te bir genel görüşme talebi olacak. Belirttikleri gibi hafta sonu, bizim de bazı mitingler tertipleme düşüncemiz vardı. Kendileri de zaten müracaatlarını yapmışlar. Aynı gün, aynı şehirde iki farklı mitingdense, bu mitingleri birleştirme konusunda da mutabık kaldık. İnşallah pazar günü İstanbul Yenikapı'da birlikte miting tertip edeceğiz." dedi.

Pençe Harekat bölgesinde 1 asker şehit oldu Gündem Amerika'da TIR şoförlüğü yapıyor! "Ateş çemberi içinde kaldık" Gündem CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu Gündem Bakan Şimşek'ten önemli açıklamalar! "Altına olan talep düşecek" Ekonomi