Rönesans Rezidans'ın 10 yıllık sakini sanki olacakları önceden anlamış! | VİDEO

Depremde en yüksek can kaybının yaşandığı binalardan biri olan ve müteahhit Mehmet Yaşar Coşkun'un "Neden yıkıldığını ben de bilmiyorum" dediği Hatay'daki Rönesans Rezidans'ın sakinlerinden Zekiye Barutçu Yiğitbaşı, geçtiğimiz yıl binada çatlaklar olduğu ve temelinin kaydığı yönünde yöneticiye uyarılarda bulunduğunu söyledi. Yiğitbaşı, "Benimle alay edermişçesine güldü. Komşularıma anlattım, herkes duyarsız kaldı" dedi.

Depremlerde yerle bir olan ve çok sayıda insanın hayatını kaybettiği Rönesans Rezidans'ta 10 yıl yaşayan sakinlerinden, Hatay Belediyespor eski Başkanı Zekiye Barutçu Yiğitbaşı, 2022 yılında koridorlarda çatlaklar oluşmaya başladığını, binanın temelinin kaydığını iddia ederek, yöneticiye bu durumu anlattığında kendisiyle alay eder gibi davrandığını, komşularının ise duyarsız kaldığını söyledi. Binanın kontrol edilmesi ve önlem alınması için çaba gösterdiğini ancak, sonuç alamayınca taşınma kararı aldığını ifade eden Yiğitbaşı, "Cennetten bir köşe, cehennem oldu" dedi.

Malatya tek binası bile yıkılmayan müteahhit sosyal medyada gündem oldu Gündem 49 yaralı depremzede Adana'dan İstanbul'a getirildi VİDEO Gündem Tuttuğu kolon elinde kaldı! "Bu bina bizim tabutumuz" Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem