Rasim Ozan Kütahyalı: Devletin B planı Mansur Yavaş

RAFT YouTube kanalında Buket Aydın'ın konuğu olan Rasim Ozan Kütahyalı devletin ilerleyen zamanda olası bir duruma karşı B planının Mansur Yavaş olduğunu belirtti.

Abone ol

Rasim Ozan Kütahyalı, RAFT YouTube kanalında Buket Aydın'ın konuğu oldu. Her zamanki gibi çarpıcı açıklamalar yapan Kütahyalı Ece Üner, Ersan Şen ve Uğur Dündar'ın devletin elemanları olduğunu ifade etti. 

Rasim Ozan, Mansur Yavaş'ın siyasi geleceğiyle ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı ve şunları söyledi: 

"İMAMOĞLU'NUN ARKASINDA BİRİLERİ VAR DEMEK BOŞ PROPAGANDA"

"Ben seçim döneminde Ekrem İmamoğlu'na çok kızdım. Ekrem İmamoğlu, parayı çok kullanıyor. Adam satın alıyor. Bana yakın birini satın aldığı için çok kızmıştım ona. Sonra ona çok yakın bir gazeteci aradı 'öyle bir şey yok' dedi ama İmamoğlu'nun biri arkasında gibi bir durum yok. 'İmamoğlu'nun arkasında birileri var' demek boş propaganda.

"DEVLETİN B PLANI MANSUR YAVAŞ"

İmamoğlu için şunu söyleyebilirim: Diyelim ki muhalefetten biri gelecek. Toplumsal durum öyle bir hale geldi ki diyelim, Mehmet Şimşek'in ekonomi politikaları battı diyelim. Dolar 100 lira oldu. İp artık koptu, iktidar bu sistemle sürüyor diyelim. Birine geçecek devlet başkanlığı o kişi Mansur Yavaştır. Devletin B planı Mansur Yavaştır.

"ANKARA YARIŞLARINI KONUŞMUYORUZ BİLE"

İlla iktidar geçecekse bir de bir aday koyarlar. Ankara yarışlarına bakın. Ankara yarışlarını konuşmuyoruz bile. Özhaseki aday oldu, Turgut Altınok aday oldu. Öbür aday kazanacak mı diye düşünülmedi bile. Mansur Yavaş'ın alacağı netti. Bu sistem kalırsa ve muhalefetten biri gelecekse o Mansur Yavaştır. Net söylüyorum. Bu da Tayyip Erdoğan'a aykırı bir plan olmaz. "

Beşiktaş'ta gece kulübü yangınında şüpheliler için istenen ceza belli oldu Gündem "Güney sınırlarımızda teröristan kurmasına asla izin vermeyeceğiz" Gündem Dışişleri Vakfı kuruldu! Vize ücretleri devlete kalacak Gündem İngiliz medyasından Çin iddiası: 300 bin askerle Tayvan'ı işgal edecek Gündem