Özgür Özel'in konuşmasında tansiyon yükseldi! Sloganları duyunca işçileri dışarı çıkarttı

CHP'nin kongresinde Özgür Özel konuşmak için kürsüye çıkarken işçilerin protestosu salonda gerilime yol açtı. Özgür Özel Kadın Kolları kongresinde konuşucağı sırada Çiğli Belediyesi'nde işten atılan bir grup "İşimizi geri istiyoruz" sloganı attı. Bunun üzerine Özel, "Güvenlik alın bu arkadaşları dışarı." dedikten sonra işçiler salondan atıldı.

Abone ol
  • Ankara ATO Congresium’da CHP 15. Olağan Kadın Kolları Kurultayı yapıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in konuşmasının başındaki gerginlik gündem oldu.

KONUŞMA GERGİN BAŞLADI, PROTESTOCULARI DIŞARI ÇIKARTTI

  • Konuşmasının hemen başında Çiğli Belediyesi'nde işten çıkarıldığını iddia eden işçiler "İşimizi geri istiyoruz" sloganları attı.
  • İşçiler ayrıca düdük ve ıslıkla da protesto etti.
  • Protestoculara tepki gösteren Özel, "Arkadaşlar Kadın Kolları Kongresi'ni lütfen başka amaçlara alet etmeyin. Ne diyecekseniz kapının önünde söylersiniz. Alın o erkek arkadaşları dışarı. Bula bula örgütün bu kadar emeğinin taçlandırılacağı bu toplantıyı mı buldunuz gelip provoke etmek için?" diyerek güvenlikten protestocuların çıkarılmasını istedi.

"KADIN CİNAYETLERİNİ ÖNLEMEK İÇİN CHP İKTİDARINI BEKLEMEYELİM"

  • Özel konuşmasının devamında şu mesajları verdi:
4-9 Eylül tarihlerinde CHP'nin büyük değişim kurultayını hep birlikte yapacağız. Kadın cinayetlerini önlemek için CHP iktidarını beklemeyelim.
CHP'den TBMM'ye acil toplantı talebi! Mesele Instagram Gündem İmamoğlu'nun Halkbank ve Ziraat Bankası ile ilgili "Zarar ettiler" iddialarına yanıt Gündem Yarın hac ön kayıtları başlıyor Gündem AK Partili vekillere tatil yok! Yaz boyunca 3 kritik mesele üzerinde çalışacaklar Gündem