Özgür Özel'e bedelli çıkışının ardından bir tepki de Enver Aysever'den: Bilgisi yok, entelektüel seviye sıfır

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Türkiye’yi sevenlerden oy istiyoruz, öyle bedelli askerliğe kaçanlardan değil gerekirse bu vatan için canını vermeye razı olanlardan oy istiyoruz" sözlerine tepkiler peş peşe gelmeye devam ediyor. Bu defa da gazeteci Enver Aysever'den Özel'e tepki geldi. Aysever, Özel ile ilgili "Bilgisi yok, entelektüel seviye sıfır, hatta eksi" dedi.

Abone ol
  • Geçen günlerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tepki çeken ifadeler kullandı.
  • Özel, "Türkiye’yi sevenlerden oy istiyoruz, öyle bedelli askerliğe kaçanlardan değil gerekirse bu vatan için canını vermeye razı olanlardan oy istiyoruz" sözleriyle eleştiri oklarının hedefi oldu.
  • Özel'e pek çok bedelli askerlik yapan vatandaş tepki gösterirken tanınmış isimlerden de tepki gecikmedi.
  • Bunlardan biri de gazeteci Enver Aysever oldu.

"ÖZGÜR ÖZEL AĞZINDAN ÇIKANI KULAĞI DUYMUYOR"

Aysever, YouTube yayınında Özgür Özel'in bilgisiz olduğunu söylerken şu ifadeleri kullandı:

 "Gelelim saçmalıklardan saçmalık bedelli askerlik meselesine. Özgür Özel popülist olacak ya ağzından çıkanı onun da kulağı duymuyor. Vay efendim bedelli askerlik yapanlardan oy istemiyoruz. Şimdi şöyle bir yere varmış ki Özgür Özel ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Özgür Özel milletvekiliyken de grup başkan vekiliyken de şöyle bir adamdı;

"SIFIR, ENTELEKTÜEL SEVİYE SIFIR"

2 tane danışmanı vardı. Her şeyini danışmanlara yazdırırdı. Bir tanesi bir şair. İsmini vermeyeceğim. Kendisi de verir. Onlara sorardı. Bilgisi yok. Böyle konuşma yapacak heyecanlı çocuk gibi. Danışmanlar yanlış yapsa Özgür de yanlış. Sıfır, entelektüel seviye sıfır. Eksi hatta"

Kime oy vereceksiniz? Söz İstiyoruz Lezita'da grev için geri sayım başladı Gündem AFAD ve Meteoroloji'den uyarı! Hem kar hem de sağanak geliyor❄️🌧️☔ Gündem Bayraktar TB2 SİHA'lar Avrupa semalarında Gündem