Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na "lütfen beni İmamoğlu'ndan kurtarın" ricası

CHP'nin kaoslarına bir yenisinin daha eklendiğine yönelik iddia gazeteci Enver Aysever'den geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun arasındaki görüşmeyi aktaran Aysever, Özel'in İmamoğlu için Kılıçdaroğlu'na "Başıma bela oldu, lütfen beni bu adamdan kurtarın" dediğini iddia etti.

Abone ol
  • Gazeteci Enver Aysever, ana muhalefet partisi CHP'deki bitmek bilmeyen kavgalardan bir yenisini daha gün yüzüne çıkarttı.
  • YouTube kanalında gündemi değerlendiren Aysever, CHP Genel Başkanı Özgür ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında yaşananları aktardı.

"BENİ BU ADAMDAN KURTARIN"

  • Gazeteci Aysever, "Ekrem Bey talimat veriyor, tartışma çıktığında da çözüme ulaşılamıyor ve Ekrem Bey'in dediği oluyor" dedi.
  • Yaşananlar sonrasında Özgür Özel'in CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na gittiğini duyuran Aysever, ikili arasında geçen konuşmayı şu sözlerle aktardı;

Bildiğim, emin olduğum bir şey var. Özgür Bey ve Kemal Bey'in yaptığı ikili görüşmede, Özgür Bey diyor ki; 'Genel Başkanım lütfen beni bu adamdan kurtarın.' Şaka geliyor olabilir ama gerçek. İstedikleri kadar yalanlasınlar bunu her yerde ispatlarım.
Özgür Bey Kemal Bey'e pişman olduğunu, Ekrem Bey'in başına bela olduğunu, parti kültürünü bilmediğini söyleyerek 'lütfen beni kurtarın' diyor.

Son dakika! YSK'dan 'birleşik oy pusulası' açıklaması Gündem Akşener'den CHP'ye pankart tepkisi Gündem Türkiye için yeni nesil alaşımlara kapı açacak Gündem Bakanlık'tan İstanbul'da trafiği rahatlatacak adım: Gişeler kalkıyor Gündem