Özgür Özel'den DEM Parti tepkilerine "1 bardak DEM'li çay içtik" cevabı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında DEM Parti ile olan yakınlarının eleştirilmesine tepki gösterdi. DEM Parti ile her partiyle oldukları kadar yakınlıklarının bulunduğunu belirten Özel, "DEM DEM DEM diyorlar, 1 bardak DEM'li çaylarını içtik o kadar" şeklinde konuştu.

Abone ol
  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti ile yaptığı görüşmeler sonrasında gelen tepkilere grup toplantısında cevap verdi.

"DEM'Lİ ÇAYLARINI İÇTİK"

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti ile yakın bağlarının olmadığını vurguladı.
  • DEM Parti'ye mesafelerinin diğer partilerle aynı olduğunu dile getiren Özel, 'DEM ile ortaklık' ifadelerine tepki gösterdi.
  • Partisinin grup toplantısında konuşan Özgür Özel, "DEM, DEM, DEM diyorlar; her siyasi partiyle ne kadar ilişkimiz varsa DEM'le de o kadar ilişkimiz var." şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Özel sözlerine şu ifadelerle devam etti;

"Randevu istediler, verdik görüştük. Tebrik için randevu verdiler, gittik görüştük. Birlikte DEM DEM'se, 1 bardak DEM'li çaylarını içtik, geldiler DEM'li çayımızı içtiler."

Denizi kirleten 35 gemiye 52 milyon liralık ceza Gündem Hakan Fidan'dan Montrö çıkışı: Harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz Gündem Dalgaların yüksekliği 5 metreyi buldu Gündem 25 ilde eş zamanlı operasyon! 156 şüpheli yakalandı Gündem