Oyuncu Yunus Günçe'nin sosyal medya hesabından yaptığı 'isyan' paylaşımı kısa sürede gündem oldu!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkımlara sebep olan depremlerin ardından oyuncu Yunus Günçe isyan etti. "Kaç gün oldu bir kişi bile istifa etmedi..." diyen Günçe'nin sosyal medyada yaptığı paylaşımı büyük dikkat çekti.

Abone ol

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin üzerinden günler geçti. 10 ilde büyük yıkıma sebep olan deprem sonrası on binlerce insan hayatını kaybetti. Depremin yıktığı binaların bazılarının müteahhitleri gözaltına alındı. Bu süreçte kimsenin istifa etmemesi ise oyuncu Yunus Günçe'yi çıldırttı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Günçe paylaşımına "İstifa istiyorum" notunu düştü.

Yunus Günçe açıklamasında "Bari ben istifa edeyim kimse etmeyecek belli. Kimse etmiyor daha etmedi edecek gibi de durmuyor. Kaç gün oldu bir kişi istifa etmedi. Buradan istifa etmeyenleri sesleniyorum; Siz niye istifa etmiyorsunuz? Sizi tutan şey ne?" diyerek çileden çıktı.

Oyuncu konuşmasının devamında "Hatay, Kahramanmaraş belediye başkanları Japon olsaydı harakiri yapardı" dedi.

248. saatin mucizesi Aleyna Ölmez'in servise çıkarılması planlıyor! Gündem Vefat sayısı 41 bin 156'ya yükseldi Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesinde önemli açıklamalar yaptı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'i kabul etti Gündem