Osman Nuri Kabaktepe'den Ekrem İmamoğlu'na "20 otobüs için hizmet yapmak hangi bilimin konusudur?" tepkisi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Yerel Seçim tarihinin yaklaşmasıyla öfke kontrol sorunu yaşadığını vurguladı. CHP'li İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ederek prim yapmaya çalıştığını belirten Kabaktepe, "Soruyoruz; devasa büyüklükte bir bütçe ile 20 otobüs için hizmet yapmak hangi bilimin konusudur?" ifadelerine yer verdi.

Abone ol
  • AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretler savuran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

"CUMHURBAŞKANI'NA HAKARET EDEREK PRİM PEŞİNDE"

  • Sosyal medya hesabı X üzerinden paylaşımda bulunan AK Partili Kabaktepe, "Hiçbir zaman İstanbul’u gündemlerine almayıp, sadece siyasi kariyerlerine basamak olarak gören misafir başkan, her fırsatta Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret ederek prim yapacağını sanıyor!" ifadelerine yer verdi.

 

"20 OTOBÜS İÇİN HİZMET YAPMAK HANGİ BİLİMİN KONUSU?"

  • AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İBB Başkanı İmamoğlu'nun seçim tarihinin yaklaşmasıyla öfke kontrol sorunu yaşadığını vurguladı.

  • Kabaktepe sosyal medya hesabından, "Seçim yaklaştıkça öfke kontrolü sorunu yaşayan ve agorafobiye yakalanan CHP’li İBB Başkanı, kendisi eser ve hizmet üretemediği için yapılan işleri görmezden gelmeye çalışıyor." paylaşımında bulundu.
  • AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Soruyoruz; devasa büyüklükte bir bütçe ile 20 otobüs için hizmet yapmak hangi bilimin konusudur?" ifadelerine yer verdi.

EKREM İMAMOĞLU CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HAKKINDA NE DEDİ?

  • CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Seçime 1 ay kaldı diye sözüm ona milleti korkutacak. Bu ifadeler hafife alınacak ifadeler değil, tıbbın konusu bu ifadeler. Depremzedelerin önünde, sırf kendilerini seçmediler diye yardım götürmediğini itiraf etti. Bu tür davranışları toplumun vicdanına bırakıyorum” dedi.
  • "Erdoğan'ın ifadeleri psikolojik olarak analize muhtaçtır" sözlerini kullanan İBB Başkanı, "Bu nasıl bir anlayış? Milletin efendi olduğunu bunlar öğrenecek 31 Mart’ta. Millet efendi, siz değilsiniz. Bu tehdidi milletimiz yutmaz. Bu millet bu tehdidin cevabını öyle bir verir ki… Bu tehdidinizin karşılığı milyonlar olacak göreceksiniz" diye konuştu.

Şanlıurfa'da inşası tamamlanan köy evleri kura ile sahiplerine kavuşacak Gündem Igor ve SAY Mossad için nasıl çalıştı? Gündem Hamza Dağ seçim çalışmalarına İzmir'in Dikili ilçesinde devam etti Gündem Naci Görür: Murat Kurum bana danışmanlık teklif etti Gündem