Osman Gökçek: Kılıçdaroğlu çekirdek çıtlayan eşek heykeli yapıyor, biz uçak gemisi yapıyoruz

Osman Gökçek, sosyal medya hesabında paylaştığı videoda Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çekirdek çitleyen eşek heykeli dışında bir şey yapamayacağını savundu. Gökçek, "Bir yapılan gemiye bakın, uçağımıza bakın bir de bunlara. Bunlar yarın iktidar olsa bu heykellerden 500 tane daha yaparlar" dedi.

Abone ol

Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, paylaştığı TikTok videosunda AK Parti hükümetinin iktidar süreci boyuncu yaptığı icraatlardan bahsederken CHP'li belediyelerin yaptıklarını es geçmedi.

Videosunda TCG Anadolu Gemisi'nden bahseden Gökçek, CHP belediyesinin yaptığı eşek heykelinden bahsetmeden edemedi.

Osman Gökçek, videosunda şu ifadeleri kullandı:

AK Parti hükümetinin yaptığı, sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde yapılan gemiye bakın, uçağımıza bakın, bu da CHP’nin yaptığı çekirdek çitleyen eşek heykeli.. Bunlar yarın iktidar olsa bu heykellerden 500 tane daha yaparlar.

"BİR İŞ BURADA, DİĞERİ ORADA"

Ekrem İmamoğlu İstanbul’da çeşme açtı. Sayın Mansur Yavaş Ankara’da heykel açtı. Bodrum Belediyesi, 2.5 yılda heykel yaptı. Öteki tarafa bakıyorsunuz, uçak gemisi yapıyor. Sayın Cumhurbaşkanı’ndan şu vaadi duyduk; Süper hızlı tren yapacağım diyor. Allah aşkına, elimiz vicdanımıza koyalım, biz çalışmaya bakalım. İşte bir tane iş burada, diğeri burada… Sayın Kılıçdaroğlu ne yapacak? Çekirdek çitleyen eşek yapacak. Bu bir gerçek.
Kılıçdaroğlu'ndan 'Alevi' başlıklı yeni video SEÇİM 2023 Bakan Varank'ın TOGG kamerası ile öz çekimi Gündem CHP kapalı kapılar ardında HDP'ye söz verdi mi? SEÇİM 2023 Soylu: Avrupa liderleri sıraya girecek Gündem