Oğuzhan Uğur ABD'de manşetlere taşındı

YouTube ve özellikle yabancı basın Oğuzhan Uğur'un Babala TV'de yaptığı programı konuşuyor. 

Abone ol

Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur'un Babala TV'de yayınladığı Mevzular Açık Mikrofon adlı program YouTube'da yoğun bir ilgi ile izleniyor. Program yayınlandığı her bölümde Youtube trend listesinde ilk sıraya yerleşti.

Aldığı konuklarla 7 bölümde neredeyse 80 milyondan fazla izlenen programa yabancı basın da büyük ilgi gösteriyor. Oğuzhan Uğur'a son olarak AK Partili Metin Külünk konuk oldu ve 48 saat geçmeden 3 milyon izlendi. 

KÜLÜNK SORULARI YANITLADI

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk'ün katıldığı program daha 48 saat dolmadan 3 milyona yakın izlenme sayısına ulaştı. AK Partili Metin Külünk, yaklaşık 250 kişinin katıldığı programda kendisine yönelik eleştirileri ve soruları yanıtladı. Külünk, "10 bin dolar alan siyasetçi" iddialarını da aylar sonra ilk kez Mevzular Açık Mikrofon programında yanıtladı. 

YURTDIŞINDAN KATILIM TALEBİ VAR

Oğuzhan Uğur, program sonunda Mevzular Açık Mikrofon programına yurt dışından bazı siyasetçilerin de katılma talebinin olduğunu açıkladı.

"TÜRKİYE'DE DEVRİM YARATIYORLAR"

7 bölümün sadece YouTube üzerinden yaklaşık 80 milyona yakın izlendiğini söyleyen Oğuzhan Uğur, "Bu sizlerin başarısı. Sizler buraya gelmeseniz biz burada Metin beyle birbirimize bakar otururduk. Burada konuklar halkla muhatap oluyor. Bu programı yapmaya başladığımızdan beri, en büyük desteği halktan almayı bekliyordum. Programı konuşmalarını bekliyordum konuştular. Yalnızca biz konuşmadık. Avrupa basınında Hollanda Dışişleri Bakanlığı'na bağlı bir medya kuruluşu "Türkiye'de devrim yaratıyorlar" dediler. "Medyada bizim yapamadığımızı Türkler yapıyor" dediler. ABD'nin en çok okunan dergilerinden bir tanesine kapak olduk. Avrupalı diyor, ABD'li diyor, Amerikan gazeteleri Türk medyasının tabularını yıkan adam diye fotoğrafımı basıyorlar. " açıklamalarında bulundu.

Babacan paylaştı! Gören inanamadı Gündem Öztürk Yılmaz ofisinde bıçaklandı! Gündem İşte katılan isimler Gündem Aşırı sağcı örgüte operasyon: 25 gözaltı Gündem