Nevşin Mengü'den ittifak tartışmalarına tepki: Bu seçmen eşek mi size oy verecek?

Gazeteci Nevşin Mengü, muhalefet partilerinde yaşanan ittifak tartışmalarına ilişkin konuştu. 6'lı masaya sert eleştirilerde bulunan Mengü, "Birkaç hafta bir araya gelip 78 saat konuşuyorsunuz kardeşim orada. Hiç mi bu konu konuşulmuyor. Bütün bunlar ortaya saçıldıktan sonra Allah aşkına yani bu ülkenin seçmeni eşek mi ya? Ülkede AK Parti'yi istemeyen seçmenler bir araya gelip Kemal Kılıçdaroğlu'nu memnun etmek zorunda değil." dedi.

Abone ol

YouTube kanalında açıklamalarda bulunan Gazeteci Nevşin Mengü, muhalefet partilerinde yaşanan ittifak tartışmalarına tepki gösterdi.

Gazeteci Nevşin Mengü

"Bu seçmen eşek mi size oy verecek?" diyen Mengü açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Seçim sonrası ortaya saçılanlardan anlıyoruz ki bunlar 6’lı masa toplantılarında hiçbir şey yapmamışlar. Bir araya gelmişler kısır mısır yemişler, ayran içmişler. Meral Akşener’e söylüyorum Kılıçdaroğlu kazanamayacak adaysa 1-2 sene önce neden söylemedin. Tüm bunlar ortaya saçıldıktan sonra bu ülkenin seçmeni eşek mi? AK Parti'yi istemeyen seçmen bir araya gelip sürekli Kemal Kılıçdaroğlu'nu memnun etmek zorunda değil. Sürekli bu insanlar kızılcık şerbeti içip kan mı kusacak. Nedir yani? Böyle bir hesap olabilir mi? Hiçbir şey olmamış gibi yeniden bir araya geleceksiniz. Bu seçmen de eşek gidip size oy mu verecek?
Şirin Payzın ve Emin Çapa neden Halk Tv'de yok? Gündem Buket Aydın ve Çağlar Cilara'dan açıklamalar: İYİ Parti CHP ile köprüleri attı Gündem Bakan Özhaseki kentsel dönüşüm için tarih verdi Gündem Deprem yardımlarını satışa mı sundular? Soruşturma açıldı Gündem