Netanyahu'dan ümidi kesen İsrailli aileler Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi! Ankara'ya ulaşan mektubu Fulya Öztürk canlı yayında okudu

İsrailli aileler rehin alınan yakınları için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi. Netanyahu'dan ümidi kesen İsrailli ailelerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı mektubu gazeteci Fulya Öztürk, CNN Türk canlı yayınında okudu. Aileler mektupta, "7 Ekim'de kaçırılan ve Hamas tarafından rehin tutulan rehinelerin ailesi olarak benzeri olmayan acı ve ızdıraba yol açan bu krize insani bir müdahalede bulunmanızı istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Abone ol
  • İsrail'in Gazze'deki katliamını günlerce savaş bölgesinden aktaran gazeteci Fulya Öztürk, İsraillilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazdığını söyledi.

  • CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, canlı yayında "İsrail'deki rehinelerin aileleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir mektup yazdı" dedi.
  • 3 Kasım'da yazılan mektubun Ankara'ya ulaştığını belirten Öztürk, "Ankara ile görüştüm ve teyit ettirdik. bu mektup çok önemli" şeklinde konuştu.

İSRAİLLİ AİLELER CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN YARDIM İSTEDİLER

  • Gazeteci Fulya Öztürk canlı yayında İsrailli ailelerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı mektubu okudu.
Ekselansları,
7 Ekim'de kaçırılan ve Hamas tarafından rehin tutulan rehinelerin ailesi olarak benzeri olmayan acı ve ızdıraba yol açan bu krize insani bir müdahalede bulunmanızı istiyoruz. Kaçırılmalarından beridir çocuklarımız, eşlerimiz ve yaşlı ebeveynlerimizle iletişim kuramıyoruz. Kendilerinden hiçbir haber alamadık.

Bölgenin büyük güçlerinden birinin lideri ve Orta Doğu'da ve Müslüman dünyasında geniş etkisi olan biri olarak büyük destekte bulunabileceğiniz eşsiz bir konuma sahip olduğunuzu düşünüyoruz. Çocuklarımızın, kardeşlerimizin ve ebeveynlerimizin nerede olduklarını bilmiyoruz.
Sağlık durumlarından ve hayatta olup olmadıklarından haberimiz yok. Korkunç bir acının esiriyiz. Sizin de bildiğiniz gibi zaman çok önemli. Her geçen saat rehinelerin durumunun kötüleştiğinden endişeleniyoruz. Bu yüzden sizlere tüm gücünüzle rehinelerin hayatta olduğuna dair her hangi bir işaret vermeniz, tıbbi ihtiyaçlarını karşılamak için aracı olmanız ve derhal salıverilmelerini sağlamak için sizden insani bir istekte bulunuyoruz.

Bakan Yumaklı'dan korkutan açıklama! "Su kıtlığı çeken ülkeler arasına gireebiliriz" Gündem CHP'de bomba kulis! Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'e abi tavsiyesi Gündem MİT Suriye'de tek tek avlıyor! Gündem Türk jetleri Irak'ın kuzeyini bombaladı! Gündem