Narin'in ölümünden sonra ablasının şüpheli ölümü gündemde: Otopsi yapılmadan kapatılmış!

Diyarbakır'da 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin'in ölümünün ardından, yıllar önce hayatını kaybeden engelli ablasının ölümüyle ilgili şüpheler ortaya çıktı. Narin'in ablasının yıllar önce merdivenden düşerek hayatını kaybettiği ancak otopsi yapılmadan konunun kapandığı öğrenildi.

Abone ol
  • Diyarbakır'da 19 gün önce kaybolan Narin'in cansız bedeni bu sabah saatlerinde dere yatağında çuval içerisinde bulundu.

  • Tüm Türkiye'yi yasa boğan acı haberin ardından minik Narin'in yıllar önce ölen engelli ablasıyla ilgili dikkat çeken bir gerçek ortaya çıktı. 

ABLANIN ÖLÜMÜNDE DE CİNAYET ŞÜPHESİ

  • 8 yaşındaki Narin'in ölümüyle ilgili tüm şüpheler yerini korurken, Narin'in yıllar önce merdivenlerde düşerek öldüğü öğrenilen ablasıyla ilgili yeni bir iddia gündeme geldi.

  • Gazeteci Emrullah Erdinç konuyla ilgili iddiasında, 'Yıllar önce bu ölümün merdivenlerden düştü' denilerek kapatıldığını ve otopsi yapılmadığını ifade etti. Erdinç, bu ölümün de şüpheli olduğunu ifade ederek, "Ailenin engelli bir çocukları vefat ediyor. Düştü denilerek konu kapatılıyor. Daha önceden ölmüş olan engelli ablanın otopsisi yapılmadan defnediliyor. Bu kardeş nasıl öldü? Doğal yollardan mı öldü? Cinayete mi kurban gitti? Bu sorunun yanıtını bilmiyoruz. Eğer o dönem konu kapanmasaydı, belki de bir katil varsa daha önceden fark edilebilirdi. Bu soruların yanıtının verilmesi gerekiyor. Savcılık bu soruşturmayı yürütüyorsa ölmüş olan engelli ablanın da mezarının açılması gerekiyor. Mutlaka DNA örnekleriyle bir cinayete kurban gidip gitmediği soru işaretinin giderilmesi gerekiyor. Bu soruşturma ailenin rızasına bırakılmamalı. Bu soruşturma bütün Türkiye'nin soruşturması. Ailenin daha önceden karıştığı bir suç var ise ortaya konması gerekiyor" dedi.
AK Partili Ensarioğlu'ndan "Narin" itirafı Gündem Narin'in ailesi ile görüşen isimden şok iddia Gündem Narin'in yeni görüntüleri ortaya çıktı Gündem Narin soruşturmasında 21 gözaltı Gündem