Narin'in öldürülmesi güvenlik toplantısında ele alındı

Sosyal medyada bir paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da bugün cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın öldürülmesi olayının da değerlendirildiği güvenlik toplantısının yapıldığını açıkladı.

Abone ol
  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili yapılan güvenlik toplantısına dair açıklamalarda bulundu.

GÜVENLİK TOPLANTISINDA NARİN GÜRAN'IN ÖLÜMÜ ELE ALINDI

  • Bakan Yerlikaya, bugün gerçekleştirdikleri güvenlik toplantısında Narin Güran'ın öldürülmesi olayının detaylı bir şekilde değerlendirildiğini duyurdu.
  • Toplantıya, bakan yardımcıları, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakcı, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş ve ilgili birim amirleri katıldı.

SUÇLA MÜCADELE VURGUSU

  • Bakan Yerlikaya, toplantının ana gündem maddelerinin narkotik ve asayiş suçları olduğunu belirtti.
  • Açıklamasında, "Örgütlü ya da bireysel suç işleyenlerle, masum insanların canlarına kastedenlerle, çocuklarımıza dokunanlarla, terör örgütleri ve işbirlikçileriyle, organize suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle ve tüm suç odaklarıyla mücadelemizi aralıksız sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.
Narin Güran cinayetinde ön rapor Gündem 4 şehidimiz var! Gündem Şahan Gökbakar'a Vaniköy tarifesi Gündem Narin ilk değilmiş! Otopsi yapılmadan kapatılmış Gündem