Narin ile amcası Salim Güran'ın bir düğünde çekilmiş videosu ortaya çıktı

Tavşantepe Köyü'nde öldürülen 8 yaşındaki Narin'in neden katledildiği gizemini korurken şimdiye dek elde edilen bulgular tutuklular arasında yer alan amca Salim Güran'ı işaret ediyordu. Amca ile Narin'in bir düğün töreninde çekilmiş bir videosu ortaya çıktı. Videoda amca Salim Güran’ın, Narin’i ve birlikte hareket ettiği arkadaşını yanına çağırarak fotoğraf çektirdiği, küçük kızın gitmesi üzerine Narin’in utanarak arkadaşını geri çağırdığı görülüyor.

Abone ol
  • Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde 21 Ağustos günü kaybolan Narin Güran cinayeti Türkiye'nin gündemine otururken, ortaya çıkan bir video izleyenlerde merak uyandırdı.
  • Şimdilik katilin kim olduğunu gizemini korurken okların çevrildiği amca Salim Güran'ın Narin'i bir düğün töreninde yanına çağırarak sevgi gösterisinde bulunduğu görüldü.

NARİN'İN UTANGAÇLIĞI YÜZÜNE YANSIYOR

  • Videoda amca Salim Güran’ın, Narin’i ve birlikte hareket ettiği arkadaşını yanına çağırarak fotoğraf çektirdiği, küçük kızın gitmesi üzerine Narin’in utanarak arkadaşını çağırdığı görülüyor.

YENİDEN İFADESİ ALINMIŞTI

  • Narin Güran'ın cansız bedenini dereye bıraktığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar 'kasten öldürme suçuna iştirak'ten tutuklanmıştı.
  • Bahtiyar, amca Salim Güran'ın kendisini "Arif'in kızını öldürdüm, sen de bu cesedi alıp yok edeceksin. Yoksa seni ve aileni öldürürüm" diyerek tehdit ettiği iddiasında bulunmuştu.

"NEVZAT BAHTİYAR'IN ALEYHİME SÖYLEMİŞ OLDUKLARI YALANDIR"

  • Tutuklu amca ifadesi alınmak üzere yeniden adliyeye çağrılırken bu kez sorulan soruya şu cevabı verdi:
“Nevzat Bahtiyar’ın aleyhime söylemiş olduğu tüm hususlar yalandır. Kesinlikle olay günü ben Nevzat’a seslenmedim. Ben Nevzat Bahtiyar’ı sormuş olduğunuz 15:00-16:00 saatleri arasında kesinlikle görmedim. Sadece saat 20:00'dan sonra köyün içine evime doğru ilerlerken bir kalabalığın içerisinde gördüm. Bunun haricinde kesinlikle söylemiş olduğu olay gerçekleşmemiştir. Bu beyanlarını kabul etmiyorum. Yeğenim olan Narin Güran’ı öldürerek cesedini arabama yükledikten sonra kendisine teslim etmedim. Ben Nevzat’a ‘Arif’in kızını öldürmüşüm’ demedim. Dolayısıyla aleyhime olan beyanlarını kabul etmiyorum."
  • Amca, Nevzat Bahtiyar’ı tanıyor musun sorusuna ise "Kendisi benim arkadaşım olur, aramız iyidir. Köylümüz olur" cevabını verdi.

"HAYAT KADINLARIYLA GÖRÜŞTÜĞÜM İÇİN ARAMA KAYITLARINI SİLDİM"

  • ‘Cep telefonuna ilişkin yapılan Dijital Materyal İnceleme Raporunda 23/08/2024 gününden önceki tüm normal arama ve Whatsapp arama kayıtları sildiğiniz anlaşılmıştır. Neden arama kayıtlarını silme ihtiyacı duydunuz’ sorusu sorulması üzerine Salim Güran, “Ben hayat kadınları ile görüşme sağladığımdan ve bu hususun açığa çıkmaması adına bu kayıtları sildim. Başka bir amacım yoktur. Çünkü ben sürekli telefonumda bulunan dijital verileri siliyorum. Narin’in ölümüne ilişkin herhangi bir delili yok etme amacı taşımıyorum” dedi.
Santa Maria Kilisesi saldırganı yakalandı Gündem Kafa kafaya çarpıştılar: 3 ölü 4 yaralı Gündem Uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı Gündem Haliç Köprüsü'nde motosiklet kazası Gündem