Naci Görür'den seçmenlere sitem dolu sözler: Meydanları dolduruyorsunuz ama talepte bulunmuyorsunuz

Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak seçmene sitemde bulundu. Tüm adaylar özelinde miting alanlarının dolup taştığını ifade eden Görür, vatandaşların siyasilerden depreme dirençli kentler konusunda talepte bulunması gerektiğini vurguladı.

Abone ol

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, seçim öncesi yaptığı açıklamada, Türkiye'nin deprem riski yüksek bölgelerinde yaşayan vatandaşların, siyasi adaylardan deprem ile ilgili taleplerde bulunmaları gerektiğini önerdi.

"DEPREMDE ÖLMEK İSTEMİYORUZ TALEBİNİZ YOK"
Görür, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, vatandaşlara şu ifadelerle sitem etti:
"Meydanlar dolup dolup taşıyor. Bir siyasetçi gelip bir siyasetçi gidiyor. Dünya kadar vaat yapılıyor. Dikkat ediyorum da meydanları dolduran sizden 'Kentimizi deprem dirençli yapmanızı istiyoruz, depremde ölmek istemiyoruz' babından bir talebiniz yok."

"KORKTUĞUMUZU SÖYLÜYORUZ AMA PEK DE UMURSAMIYORUZ"
Sözlerini 'dertleşme' bağlamında dile getirdiğini belirten Görür, vatandaşlardan siyasilerin dikkatini çekmesi tavsiyesinde bulunarak, "Üçünüz beşiniz bir araya gelip büyük pankartlar açarak siyasetçinin dikkatini çekebilirsiniz. Buna benzer birkaç eylem ülkede dikkat çeker, bir farkındalık oluşturur. Hepimiz korktuğumuzu söylüyoruz ama pek de umursamıyoruz yazık!" dedi.

Savcı Sayan ve danışmanına çirkin saldırı! Gündem Mansur Yavaş'tan Cübbeli Ahmet Hoca'ya: Savcılığa verdim Gündem Bakan Özer'den yaz okulu açıklaması Gündem Kamu işçisi zammı açıklandı mı? En düşük kamu işçisi maaşı ne kadar oldu? Gündem