Naci Görür: Celal Şengör’le kıyaslanmak da beni ayrıca onore etti, onun şöhret ve konumu bizim hayallerimizi süsleyen bir konudur

Canlı yayının bittiğini düşünüp Naci Görür hakkında "Bizim Celal Şengör'den daha iyidir" sözlerinde bulunan İlber Ortaylı'dan sonra Prof. Görür'den açıklama geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ülkemizin yetiştirdiği ender yerbilimcilerden sayın Celal Şengör’le kıyaslanmak da beni ayrıca onore etti. Ancak, Celal’in ulusal ve uluslararası şöhret ve konumu bizim hayallerimizi süsleyen bir konudur" ifadelerini kullandı.

Abone ol

İlber Ortaylı'nın konuk olduğu program sonunda canlı yayının bittiğini düşünerek, Prof. Naci Görür için "O bilmişti depremi. Biliyor o adam. Bizim Celal'den daha iyidir" demişti.

İlber Ortaylı'nın bu sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu.

Bunun üzerine Naci Görür, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Görür, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda "Arkadaşlar, dün TV100’de Candaş Tolga’nın programının kapanışında sayın İlber Ortaylı hocamın hakkımda söylediği güzel sözler için teşekkür ederim. Ülkemizin yetiştirdiği ender yerbilimcilerden sayın Celal Şengör’le kıyaslanmak da beni ayrıca onore etti. Ancak, Celal’in ulusal ve uluslararası şöhret ve konumu bizim hayallerimizi süsleyen bir konudur. Sevgiyle" ifadelerine yer verdi.

Kahramanmaraş'ta 4.3 büyüklüğünde deprem Gündem Deprem sırasında ne yapılmalı? Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a taziye mesajı Gündem Afet Yeniden İmar Fonu'nun detayları netleşti Gündem