Mustafa Sarıgül'den Ekrem İmamoğlu'na anlamlı sözler: Hiçbir belediye başkanı Kurultaya müdahale etmemeliydi

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CHP'deki kurultay hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. CHP'nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu işaret eden Sarıgül, "Belediye başkanlarının kurultaya müdahale etmeden demokratik bir yarış olmasını beklerdim" dedi.

Abone ol

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, TV5 kanalındaki Fikri Takip programının canlı yayın konuğu oldu. Sarıgül, CHP'deki genel başkan değişimini ve kurultaydaki gelişmeleri değerlendirdi.

"BELEDİYE BAŞKANLARI KURULTAYA KARIŞMAMALI"

Sarıgül, Kılıçdaroğlu'nun bir dönem daha devam etmesi gerektiğini düşündüğü için oyunu bu yönde kullandığını belirtti.

Parti içindeki gelişmeleri eleştiren ve kurultaya müdahaleyi doğru bulmadığını belirten Sarıgül, "Benim inandığım doğruda bir dönem daha Sayın Kılıçdaroğlu'nun devam etmesiydi. Bu noktada oyumu kullandım bunu Sayın Özgür Özel Başkan da biliyor. Ancak şimdi partimizin başkanı Özel'dir. Ben isterdim ki, bu seçimlere hiçbir belediye başkanının müdahalesi olmadan daha demokratik platformda mücadele etmesi." şeklinde konuştu.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül yaptığı açıklamada, "Belediye başkanlarının tamamı için konuşuyorum, kurultaya müdahaleyi hiçbir zaman doğru bulmuyorum. Demokratik bir kongre olduğunu tam olarak söyleyebilir miyim; Kılıçdaroğlu çok demokrat bir insan olduğu için kendi rakibini Divan Başkanı yapacak kadar da medeni cesareti ve demokrasi anlayışı var. O yüzden mevcut başkan Özgür Özel'dir. Umarım ki söylediklerini hayata geçirir." ifadelerine yer verdi.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın para akışı deşifre edildi Gündem Atatürk'e hakaret eden Üçler Döner sahibi Mustafa Atmaca tutuklandı Gündem Atatürk hakkındaki sözleri nedeniyle gözaltına alındı Gündem İsrail, bir gün içinde Gazze'de 6 hastaneyi hedef aldı Gündem