Mustafa Destici: Limitini 99 bin TL'ye düşürenlerin kredi kartları iptal edilsin

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin 100 bin TL ve üzeri limitli kredi kartlarından savunma sanayi için 750 TL vergi alınmasıyla ilgili çıkışlar devam ediyor. Destici son olarak "Limitini 99 bin TL’ye düşürenlerin kredi kartları iptal edilsin." dedi.

Abone ol

AK Parti'nin Meclis'e sunduğu son torba yasada yer alan bir vergi herkesi hem şaşırttı hem de büyük tartışmalara neden oldu. 

Teklife göre; savunma sanayi projeleri için limiti 100 bin lirayı geçen kredi kartı sahiplerinden her bir kart başına 750 TL kesinti yapılacak.

"750 TL KESİLMEZSE SONUN SURİYE GİBİ OLUR"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, daha önce yaptığı açıklamada "100 bin TL kredi kartı limitin olup 750 TL vermezsen sonun Suriye ve Filistin gibi olur" ifadelerini kullanmıştı. 

"KREDİ KARTLARI İPTAL EDİLSİN"

Destici, bugün sosyal medya hesabından bir açıklama daha yaptı ve "Limitini 99 bin TL’ye düşürenlerin kredi kartları iptal edilsin." ifadelerini kullandı. 

Uluslararası Şahin ve Avcılık Fuarı Tamamlandı Gündem Gıda Analizlerinde 1000'de 1 Hassasiyet Gündem Şişli Belediyesi'nde İşçi Eylemi Gündem Cumhuriyet Başsavcılığı'nda Şok Olay Gündem