Murat Kurum gazetecilerle buluştuğu toplantıda Ekrem İmamoğlu ile yaptığı görüşmeyi anlattı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'ın da aralarında olduğu medya yöneticileri ile bir araya geldi. Soruları yanıtlayan Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile arasında geçen telefon konuşmasını anlattı.

Abone ol
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Murat Kurum çalışmalarına hızla devam ediyor.
  • İstanbul'da sokak sokak gezerek vatandaşı dinleyen Kurum, bugün de medya yöneticileriyle bir araya geldi. 

"CHP'NİN ANKETLERİNDE BİLE ÖNE GEÇTİK"

  • Gazetecilerle yaptığı görüşmede açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum, "Demokratik bir yarış olması hepimizin arzusu" dedi.
  • Murat Kurum son saha araştırmalarında tablonun ne olduğunun sorulması üzerine şu cevabı verdi;
Ben ilk adaylığımız açıklandığında anket yaptırdım. O zaman bir buçuk, iki puan gerideydik. Piyasada gezen anketlerde de 8-10 puan geride gösteriyordu. Ancak sonra projelerimizi açıkladık, sahaya çıktık, ilçelere gittik, ziyaretlerimizi yaptık, İstanbullularla bütünleştik. Ve İstanbullular bizi sevdi, biz onları sevdik. O kardeşliği ben görüyorum yani, o güvenle de konuşuyorum. Ve lansmandan sonra yaptırdığımız ankette de 1,4 puan gerideyiz. Bildiğim kadarıyla CHP’nin anketi de böyle söylüyor. Dolayısıyla biz öndeyiz ama hiçbir şekilde rehavete kapılmadan yine teşkilatlarımızla birlikte uyum içerisinde, motivasyon içerisinde, tüm İstanbullularla birlikte inşallah 31 Mart’ı alacağız. Bu manada kim kiminle beraber olur, buna da bakmıyoruz. Biz işimize bakıyoruz. İnşallah 31 Mart’ta da bu sevinci hep beraber yaşayacağız.

İMAMOĞLU İLE TELEFONDA NE KONUŞTU?

  • Kurum, adaylık sürecinde İmamoğlu ile bir temasının olup olmadığına yönelik bir soru üzerine de İmamoğlu'nun dün kendisini arayarak "Hayırlı olsun" dediğini söyledi.
  • Murat Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde de İmamoğlu ile görüştüklerini anımsatarak kapısının açık olduğu mesajını verdi.

İBB Başkan adayı Murat Kurum medya yöneticileri ile bir araya geldi Gündem Adıyaman'ı ayağa kaldıracak projeyi duyurdu Gündem Küçük çocuk kendisini yanlışlıkla otomobile kilitledi Gündem Adliye saldırısıyla ilgili gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçirildi Gündem