Muharrem İnce'den sert açıklamalar

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Bu millet beni Cumhurbaşkanı seçerse; benden başka hiçbir isim bunu söyleyemez, bir tarikat yurdunda çocuğa tecavüz edilmişse, altı yaşında çocuk evlendirilmişse, hapse atmak falan ufak hikaye o yurtları dozerle yıkarım" dedi.

Abone ol

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İzmir'de Buca İlçe Başkanlığı binasının açılışını yaptı.

Burada vatandaşlara seslenen İnce, "Erdoğan gitmeli. Bu kesin. Yalnız Erdoğan’ı gönderirken dikkat edelim. Altılı Masa’nın da kafası karışık. Bu yüzden karış karış Türkiye’yi gezip anlatıyorum." dedi.

"ÜÇ TANE SAPIK OYUNA İHTİYACIM YOK"

"Bu millet beni Cumhurbaşkanı seçerse" diyerek sözlerine devam eden İnce, "benden başka hiçbir isim bunu söyleyemez, bir tarikat yurdunda çocuğa tecavüz edilmişse, altı yaşında çocuk evlendirilmişse, hapse atmak falan ufak hikaye o yurtları dozerle yıkarım. İktidar da muhalefet de bunların hepsi üç tane tarikat oyu alacağım diye susarlar. Üç tane sapık oyuna ihtiyacım yok benim." ifadelerini kullandı. 

İnce, vaatlerini sıralayarak sözlerini şu şekilde sürdürdü;

"Eğitim laik olacak. Bilimsel olacak, parasız olacak ve merdiven altlarında olmayacak. Çocuklarınızı gönül rahatlığıyla göndereceksiniz. Ben size huzur vaat ediyorum. Bu ülkenin topraklarında insanların yüzünün gülmesini istiyorum.

Bu memleket bizim. Hep birlikte burada kalacağız. Devlete olan güveni yeniden kuracağız. TÜİK’e, ÖSYM’ye, Merkez Bankası’na, adliyeye güveneceksiniz."

TBMM'de 2023 bütçesi kabul edildi Siyaset Hablemitoğlu suikastı zanlılarından Levent Göktaş, Türkiye’de Gündem İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Bakan Soylu'ya cevap Gündem 'Devletimiz belkiler ile hareket etmez' Gündem