Muhalif gazeteciler CHP'yi eleştirince Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın sinirlendi

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın canlı yayın sırasında CHP'ye yönelik eleştirilere tepki gösterdi. Günaydın "CHP'ye laf etmenin dayanılmaz hafifliği diye bir şey var" ifadelerini kullandı.

Abone ol

Şule Aydın, Timur Soykan ve Barış Pehlivan'ın 'Kayda Geçsin' programında CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın konuk oldu.

Programda Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülme masaya yatırıldı.

Gökhan Günaydın, "CHP bu krizde ne yaptı sizce bir gazeteci olarak sizin saptamanız ne?" diyerek Şule Aydın'a soru yöneltti.

Şule Aydın'ın yanıtı ise "Sokağa çıkamadı. Yapmadığını konuşmak daha önemli sanki" dedi.

"CHP'YE LAF ETMENİN DAYANILMAZ HAFİFLİĞİ"

Aydın'ın sözlerine sinirlenen Günaydın, "CHP'ye laf etmenin dayanılmaz hafifliği diye bir şey var" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Barış Pehlivan ise "Bu ekrandaki herkes 22 yıldır iktidarın yaptıklarını söylüyor, bedel ödedi buradaki herkes siz bu insanlara 'CHP'ye laf etmenin kolaycılığı' gibi bir ithamda bulunamazsınız, çok ayıp" dedi.

Gazeteciler muhalefeti eleştirince CHP'li Gökhan Günaydın sinirlendi! Siyaset Bakan Fidan Bulgaristan Cumhurbaşkanıyla görüştü Gündem İstanbul'da da hissedilen deprem oldu! Gündem Cevdet Yılmaz: Halk muhalefetin belediyeciliğini gördü Gündem