Müge Anlı'da bir aile trajedisi daha! 4 çocuklu kadın, Tiktok'ta tanıştığı 7 çocuklu adama kaçtı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bir aile trajedisine daha sahne oldu. 43 yaşındaki 4 çocuk annesi, 3 torun sahibi Emine Özkan, 25 yıllık kocasını bırakıp TikTok'ta tanıştığı 7 çocuklu adama kaçtı. Kocasının arayışlarıyla bulunan kadın, canlı yayına kaçtığı adamla bağlandı. Çocuklarının hesap sorması üzerine Emine Özkan, "Sevdim, kaçtım" dedi.

Abone ol

Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar izleyenleri şaşkına çevirdi. 4 çocuk annesi, 3 torun sahibi 43 yaşındaki Emine Özkan 7 çocuklu bu adama kaçtı. Emine Özkan, çocuklarıyla yüzleşmek için canlı yayına bağlandı. Bağlantı esnasında yanında TikTok'tan tanıştığı 7 çocuklu Battal'da vardı. Emine Özkan, söyledikleriyle çocuklarını deliye döndürdü.

60 BİN LİRALIK BİLEZİKLERİ ALIP EVDEN KAÇTI
Konya'da yaşayan Hüseyin Özkan, 25 yıllık eşi Emine Özkan'ı aramak için Müge Anlı'ya başvurdu. Hüseyin Özkan eşinin, evdeki değeri 60 bin TL olan 3 bileziği de alıp 29 Kasım'da kayıplara karıştığını söyleyerek, Müge Anlı'dan eşini bulmasını istedi.

KOCASI MESAJLARINI YAKALADI
43 yaşındaki Emine Özkan'ın TikTok'ta tanıştığı Battal isimli biriyle kaçtığı ortaya çıktı. Hüseyin Özkan bundan 6 ay kadar önce eşinin kendisini aldattığından şüphelenmiş, bir tartışma yaşamışlardı. İddiasına göre Emine Özkan, TikTok üzerinden, Battal ile konuşarak fotoğraflarını gönderiyordu. Karı koca aynı hesabı kullanan Özkan çifti bu sebeple bir süre ayrı kalmış, sonrasında yine barışmıştı.

YAYINA BAĞLANIP ÇOCUKLARIYLA YÜZLEŞTİ
Hüseyin Özkan'ın isteği üzerine Müge Anlı Emine Özkan'ın izini sürdü. TikTok'tan tanışıp kaçtığı adamla birlikte olduğu öğrenilen Emine Özkan, canlı yayına bağlanarak çocuklarıyla yüzleşti. Müge Anlı öncelikle, "7 çocuklu bir adama kaçma nedenin nedir?" diye sordu. Emine Özkan bunun üzerine tek kelimelik "Sevdim" yanıtını verdi. Kadının çocukları stüdyoda çılgına dönerken, "Kaç yaşında kadınsın utanmıyor musun" gibi tepkiler verdi.

"BOŞANMAK İSTİYORUM"
Daha sonra eşiyle yüzleşen kadın, 25 yıllık hayat arkadaşından boşanmak istediğini söyledi.

"SEN ARTIK BENİM ANNEM DEĞİLSİN"
Sinirlerine hakim olamayan kadının kızı, yeniden annesine tepki göstererek, "Aynısını babam yapsa seni savunurdum ama sen artık benim annem değilsin. Buradan Cumhurbaşkanı'na sesleniyorum zinaya artık idam gelsin" sözlerini kullandı.

Saldırı hazırlığındaki 3 terörist öldürüldü Gündem Rus basını: Rusya, olumlu bakıyor Gündem Asgari ücrette 3. toplantı tarihi belli oldu Ekonomi Üsteğmen Tunahan Yavuz şehit oldu Gündem