Sinan Sardoğan kimdir, kaç yaşında?

Müge Anlı son dakika gelişmesine göre Sinan Sardoğan gözaltına altına alındı. Kayıf Arif Gökçe'nin arandığı programda Sinan Sardoğan baş şüpheli olarak görünüyordu. Sicil kaydı epey kabarık olan Sinan Sardoğan'ın yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar attığı iddia edilmişti. Peki, Sinan Sardoğan kimdir, kaç yaşında? Kayıp Arife Gökçe olayı nedir?

Abone ol

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında "Kayıp Arif Gökçe" davası sürüyor. Eşi Fikret Gökçe'nin programa başvurmuş ve eşinin bulunmasını istemişti. Fikri Gökçe, hem eşine hem de köydeki diğer kadınlara müstehcen mesajlar atarak rahatsız ettiğini söylemesi ile 23 adli işlemi olan Sinan Sardoğan baş şüpheli oldu. Sinan Sardoğan, küçük bir çocuğa cinsel taciz iddiasıyla gözaltına alındı. Peki, Sinan Sardoğan kimdir, kaç yaşında? Kayıp Arife Gökçe olayı nedir, son durum nedir?

KAYIP ARİFE GÖKÇE OLAYI NEDİR?

Evli ve 5 çocuk annesi 64 yaşındaki Arife Gökçe 17 Aralık’ta Tokat Almus ilçesi Ataköy Beldesi’nde ortadan kayboldu. Arife Gökçe'nin kaybolması ile ilgili olarak Müge Anlı şöyle dedi

"Evli, 5 çocuk annesi, 64 yaşında 12 torun sahibi Arife Gökçe ayağında terlikleriyle Tokat’tın Almus ilçesi Ataköy Beldesi’nden kayboluyor. Sobanın üzerinde süt var, sütü bırakmış, ateşte yemeği var, yemeği bırakmış. Terliklerini giymiş, telefonunu, kimliğini bırakmış, ortadan kaybolmuş. Ben hep şöyle diyorum: ‘İnsan beraber olduğu kişiyi tanır, karısını, annesini, çocuğunu vs.’ Aile diyor ki bizim annemizin, eşimin gidecek bir durumu yok. 47 yıllık eşi aramızda. Köyde, ben de dinledim. Okudum bazı mesajlarını. Size yayınlayamayacağım kadar müstehcen mesajlar atan biri var. Adı da Sinan. Anladığım kadarıyla bu hem Arife hanıma hem de başkalarına bulaşmış biri.”

SİNAN SARDOĞAN KİMDİR?

Arife Gökçe'nin kaybolması sonrasında eşi Fikri Gökçe, Müge Anlı'ya başvuruyor ve eşinin bulunmasını istiyor. Eşinin öldürülmüş olabileceğini söyledi. Fikri Gökçe, aynı köyde yaşayan Sinan Sardoğan'ın hem eşine hem de köydeki diğer kadınlara müstehcen mesajlara atarak rahatsız ettiğini söyledi. Bu iddialara dair mesajların kayıtları da programda ortaya çıkarıldı.

Bu açıklama ile birlikte canlı yayına katılan kadınlar Sinan Sardoğan'ın kendilerine mesaj attığını söyledi. Bu olaylar sonrasında kaldığı otelden kaçmak isteyen Sinan Sardoğan'ı otogarda yakaladı.

Sinan Sardoğan'ın köydeki kadınların telefonlarına vefat eden annesinin telefonundan ulaştığı tespit edildi.

Sinan Sardoğan’ın davranışları ve suç olduğunu bildiği hareketlerini sürekli inkar ettiği, akli dengesi yerinde raporu olduğu da öğrenildi.

MÜGE ANLI'NIN BACAKLARINA BAKTI

Müge Anlı, canlı yayında Sinan Sardoğan’ın bacaklarına baktığını gördü. Sinirden deliye dönen Müge Anlı, “Benim de bacaklarıma falan bakma sana bir uçarım buradan. Yararım ben senin beynini. Bakıyorsun. Bakma.” dedi.

Yunan Sahil Güvenlik botundan Ege’de tahrik Gündem Bakan Nebati TİM yönetimi ile görüştü Gündem Aydın'da deprem Gündem Akşener, EYT için 'sözünüzü tutun' dedi Gündem