MSB kahreden haberi verdi! KKTC'de trafik kazası: 1 asker şehit, 11 asker yaralı

Son dakika haberleri... Milli Savunma Bakanlığı (MSB), KKTC'de gerçekleşen trafik kazası sonucu Piyade Er Uğurcan Işık'ın şehit olduğunu, 11 askerin de yaralandığını ve tedavi altına alındığını açıkladı.

Abone ol
  • Milli Savunma Bakanlığı, KKTC'de meydana gelen trafik kazası sonucu Piyade Er Uğurcan Işık'ın şehit olduğunu, 11 askerin ise yaralandığını ve tedavi altına alındığını bildirdi.

  • MSB'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullandı:

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde, 22 Ağustos 2024 tarihinde, meydana gelen trafik kazası sonucu kahraman silah arkadaşımız P.Er Uğurcan IŞIK şehit olmuş, 11 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz.

Boğaz'daki kaçak inşaatla ilgili Bakan Kurum'dan açıklama Gündem Bakanlık Vaniköy'deki kaçak inşaatı durdurdu Gündem Ankara'yı alarma geçiren iddia! Maymun çiçeği görüldü mü? Gündem Vaniköy'de Boğaz'ın kalbine hançer Gündem