MS Nieuw Statendam Kruvaziyeri Marmaris'e Ulaştı

Hollanda bayraklı MS Nieuw Statendam, 3.200 yolcusuyla Marmaris'e demir attı ve tarihi yerleri keşfe çıktı.

Abone ol

Hollanda bayraklı kruvaziyer MS Nieuw Statendam, 3.200 yolcusuyla Muğla'nın güzel sahil kenti Marmaris'e ulaştı. Mikanos Limanı'ndan sonra rotasını Marmaris'e çeviren bu dev yolcu gemisi, Marmaris Limanı’nın büyük iskelesine yanaştırıldı.

Yolcu ve Personel Sayısı

Gemide, çoğunluğu Amerikalı olan 3.200 yolcu ve 1.000 kişilik bir personel bulunduğu bildirildi. Gemi, gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından yolcularına Marmaris'te keşif fırsatı sundu.

Turistler Marmaris'i Keşfetti

Gemi yolcuları, Marmaris Çarşısı, Kaleiçi ve Yat Limanı gibi popüler yerleri ziyaret etti. Bazıları bisikletle şehir turu gerçekleştirirken, diğerleri Dalyan turuna katılmayı tercih etti.

Aydın'a Yola Çıkıyor

MS Nieuw Statendam'ın, gece saatlerinde demir alarak Aydın’ın Kuşadası Limanı'na hareket edeceği öğrenildi.

Hollanda bayraklı kruvaziyer "MS Nieuw Statendam", 3 bin 200 yolcusuyla Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi. Mikanos Limanı'nın ardından rotasını Marmaris'e çeviren 300 metrelik yolcu gemisi, Marmaris Limanı'nın büyük iskelesine yanaştırıldı.

Runkara Uluslararası Yarı Maratonu'nda Birlikte Koşu Gündem Bartın Irmağı'ndaki Köpürme Olayı İnceleniyor Gündem Sivas'ta Silahlı Tartışma Gündem Samsun Tekkeköy'de Etil Alkol Operasyonu Gündem