Motosiklet tutkunları çocukların yüzünü güldürdü

Van'da motosiklet severler, kırsal alanda çocuklara hediye vererek onlara mutluluk dolu anlar yaşattı.

Abone ol

Van'da motosiklet meraklısı gönüllüler, uzun bir yolculuğun ardından kırsal bir mahalledeki çocukları sevindirdi. 8 kişilik ekip, Power Riders Motosiklet Kulübü'nden gelen üyelerle birlikte, fazlasıyla istekli ve heyecanlı bir organizasyon gerçekleştirdi.

ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİLER

Çocuklarla buluşmak ve onlara motosiklet deneyimi yaşatmak amacıyla yola çıkan gönüllüler, 105 kilometre mesafedeki Yukarı Işıklı Mahallesi'ne doğru yola çıktı. İlkokul bahçesinde yapılan etkinlikte çocuklarla bir araya gelen ekip, onlara kırtasiye, kışlık giysi ve oyuncaklar hediye etti.

 

EĞLENCELİ ANLAR VE BİLGİLER PAYLAŞILDI

Motosiklet sürmekle kalmayıp, aynı zamanda motosiklet kullanımı ve güvenli sürüş hakkında bilgiler de paylaşan gönüllüler, miniklere büyük heyecan yaşattı. Çocuklar, gönüllülerin motosikletlerine bindirilerek keyifli anlar yaşadılar. Ayrıca oyunlar oynanarak bolca fotoğraf çekildi.

 

GÖNÜLLÜLERDEN ANLAMLI MESAJLAR

Power Riders Kulübü'nün Van temsilcisi Kamil Ünüvar, etkinliğin amacının sadece motosiklet sürmek olmadığını, aynı zamanda bir farkındalık yaratmak istediklerini belirtti. "Gelecek nesillere ışık tutmak ve motosiklet konusunda bilgi vermek için buradayız. Çocuklar için unutulmaz bir gün olmasını sağladık" dedi.

 

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN GÖRÜŞLERİ

Sınıf öğretmeni Sevda Öz Durmuşcan, profesyonel motosikletçiler ile buluşmanın çocuklar için çok heyecan verici olduğunu dile getirirken, öğrenci Sait Nur Eren de motosikletleri görünce büyük bir heyecan yaşadığını ifade etti.

Etkinlik, çocuklar üzerinde büyük bir mutluluk yaratarak, motosiklet tutkusunu paylaşmanın yanı sıra eğitici bir deneyim sundu.

Van'da bir araya gelen motosiklet tutkunu 8 kişi, kırsal mahallede çocuklara hediye dağıtarak yüzlerini güldürdü. Sosyal sorumluluk kampanyaları yürüten Power Riders Motosiklet Kulübü üyesi 8 gönüllü, kırsaldaki öğrencilerle bir araya gelmek ve onları motosikletlerle buluşturmak için çalışma yürüttü. Motosikletleriyle kent merkezine 105 kilometre uzaklıktaki kırsal Yukarı Işıklı Mahallesi'ne gelen gönüllüler, ilkokulun bahçesinde öğrencilerle bir araya geldi.

Antalya'da kaza Gündem Samsun'da silahlı saldırı Gündem Samsun'da kumara geçit yok Gündem Hakkari'de Gazze için protesto gösterisi Gündem