Miraç Kandili'ni tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm insanlık için huzur diledi

Tüm İslam aleminin Miraç Kandili'ni tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında başta Filistinliler olmak üzere tüm insanlığa refah, huzur ve hayırlar getirmesini diledi.

Abone ol
  • Miraç Kandili, birçok ilde idrak edildi.
  • Türkiye'nin birçok yerinde 7'den 70'e kadın, erkek, çocuk binlerce Müslüman camilere akın ederek dualarını etti.
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Miraç Kandili mesajı paylaştı.

İSRA SURESİ'Nİ PAYLAŞTI

  • Erdoğan mesajında, "Aziz milletimizin ve İslam aleminin Leyle-i Miraç'ını tebrik ediyor, bu rahmet ve hikmet dolu gecenin Filistinli kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm insanlık için huzura ve refaha vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Gecemiz mübarek olsun..." ifadelerine yer verdi.
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajındaki görselle birlikte İsra Suresi'nin, "Bir gece, kendisine bazı ayetlerimizi gösterelim diye kulunu Mescid-i Haram'dan çevresini mübarek kıldığımız Mescid-i Aksa'ya götüren Allah eksikliklerden münezzehtir. O, gerçekten her şeyi işitmekte ve görmektedir." ayetini paylaştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede aileye ziyaret Gündem AK Partili isim Lütfü Savaş protestolarını değerlendirdi Gündem Buket Aydın sordu, Mehmet Öntürk yanıtladı Gündem Saldırganların hedefi polisler miydi adliyeye girmek miydi? Gündem