Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli AHBAP ve Babala TV'yi hedef aldı: Türkiye'de yer almamaları lazım

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Grup Toplantısı'nda konuştu. Konuşmasında deprem bölgelerini ziyaretlere başlayacağını açıklayan Bahçeli aynı zamanda AHBAP ve Babala TV'yi de hedef aldı. Bahçeli bu oluşumların Türkiye'de yer almamaları gerektiğini söyledi. Bahçeli aynı zamanda "Charlie Hebdo dergisi ile CHP'nin başının arasında fark gören var mıdır?" dedi.

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Grup Toplantısı'nda konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar:

HAYIR VE ŞERRİN ALLAH'TAN GELDİĞİNE İNANIYORUZ
Milli birlik ve beraberlik ruhuyla kenetlenmemiz gereken dönemdeyiz. Yara bere içindeyiz ama mutlaka iyileşeceğiz. Manevi bir imtihandayız ama bu imtihandan alnımızın akıyla çıkacağız. Hayır ve şerrin Allah'tan geldiğine inanıyoruz. Sarsıldık fakat düşmeyeceğiz. Şer kumpanyalara şahit olduk. Enkazın üzerinde tepinen utanmazlara her dönemde şahitlik ettik. İnsanlarımız imdat çağrısı yaparken kazanç ve çıkar çetelesi tutan vicdan fukaralarını öfkeyle izledik.

Kurumlarımız il il, ilçe ilçe, köy köy yardıma koştu.

Sayın Cumhurbaşkanımız depremle yıkıma uğrayan illerimize intikal ederek, depremzedelerin acılarını paylaştı.

DEVLET BASTIĞINIZ HER YERDE HAKİMDİR
Devlet bastığınız her yerde hakimdir. Kimse kusura bakmasın ama devlet yok diyen karakter yoksunları, işbirlikçi sefillerdir. 30 yıl eğri büyüyen bir ağacın bir anda doğrulmasını elbette beklemiyoruz. Felaketi fırsata çevirmek isteyen simsarlar görülmektedir. Sosyal medya gösterisi yapan haşeratlar, hepsi birden ortalığa üşüşmüştür.

Dünyanın neresinde olursa olsun, bu çaptaki doğal afetle başa çıkmak kolay değildir. Devlet ve hükümetin hakkını teslim etmek lazım. O gelmedi ben geldim tartışması deprem kadar yıkıcıdır. Sürüde koyunu olmayan çobanla uğraşır, camide gözü olmayan imamla uğraşır. Vatanla işi olmayan devletle uğraşır.

AHBAP VE BABALA'YI HEDEF ALDI
Ahbapçılar ve Babalacılar kanat çırpmaktadır. Bunların Türkiye'de yer almaması lazım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlüdür. Her mikrobun üstesinden gelmesi mümkündür Yardım ve desteklerin AFAD aracılığıyla yapılması en doğru yoldur. Hele bir enkazımızı kaldıralım, işte o zaman sırtımıza yapışan kenelerle uğraşma vaktimiz gelecektir.

Kahramanmaraş'ın 12 Şubat ilçesinde depremden 116 saat sonra Yavuz'a meleklerin kanat gerdiğine inanmayalım mı? Kahramanmaraş'ta depremden 64 sonra gün yüzüne çıkartılan Doğan kardeşimizin duvara yazdığı, 'umudumuzu kaybetmeyin' yazısı çok değerlidir. 60 saat sonra kurtarılan 20 günlük bebek, 80 saat sonra kurtarılan 12 yaşındaki Mahir ve daha nice karanlıktan aydınlığa taşınan kardeşlerim Allah'ın lütfu değil de nedir?

Hükümet afet bölgesine gecikmeksizin karargah kurmuştur.

6 Şubat depremini malzeme haline getirip siyasi talancılğa soyunanlar kanser hücreleridir. Charlie Hebdo dergisi ile CHP'nin başının arasında fark gören var mıdır?

17 Ağustos depremini yaşamış bir hükümette görev almış birisiyim. Bugünler geçecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti vaziyet almıştır. Gelecekteki muhtemel felaketlerin acılarını en aza çekebiliriz.

Muhalefet partileri OHAL'e hayır diyerek tarafını göstermiştir. Üniversitelerin uzak eğitimine sıcak bakıyor, depremzedelerin yurtlarda ihtiyaçlarının karşılanacağına inanıyoruz.

Allah'ın izniyle milletin iradesiyle depremin enkazını el birliğiyle kaldıracağız. Mutlu huzurlu günlere milletçe ulaşacağız.

Kahramanmaraş'ta 9. günde peş peşe mucize! Gündem Fuat Oktay duyurdu! Yardımlara rahat ulaşım için 250 market oluşturulacak Gündem Elazığ'da artan kiralar pes dedirtti Gündem Hatay'da yıkılan lüks binanın sebebi belli oldu! Gündem