Milli Yol Partisi, İsrail'in Saldırılarına Karşı Sesini Yükseltti

Milli Yol Partisi, İsrail'in Gazze ve Lübnan'daki saldırılarını protesto etti, güçlü mesajlar verildi.

Abone ol

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır liderliğinde bir grup, İsrail'in Gazze ve Lübnan'a yönelik gerçekleştirdiği saldırılara karşı Ankara'da bir protesto düzenledi.

PROTESTO YÜRÜYÜŞÜ

Protestocular, Kuğulu Kavşağı'nda toplanarak, güvenlik önlemleri altında tekbirler eşliğinde İsrail'in Ankara Büyükelçiliği konutuna yürüdü.

ÇAYIR'IN AÇIKLAMALARI

Büyükelçilik konutu önünde grup adına açıklama yapan Remzi Çayır, "Filistin aylardır bombalanıyor. Başta kadınlar ve çocuklar olmak üzere birçok masum insan hayatını kaybediyor," şeklinde konuştu.

ULUSLARARASI TEPKİ EKSİKLİĞİ

Çayır, NATO ve benzeri uluslararası kuruluşların yanı sıra Amerika, Fransa ve Almanya gibi ülkelerin İsrail'in saldırılarına karşı kayıtsız kaldığını vurgulayarak, "Sadece seyredip gizlice alkışlamaktan ileri gitmiyorlar," dedi.

PETROL İHRAÇ EDEN ÜLKELERE ÇAĞRI

Petrol ihraç eden Müslüman ülkelere de seslenen Çayır, "En azından bir veya iki ay petrol satışını durdurmalısınız. Sessiz kalmayın," ifadelerini kullandı.

TÜRK MİLLETİNİN ROLÜ

Çayır, zulme karşı durmanın insanlık görevi olduğunu belirterek, "Türk milleti bu coğrafyanın istikbali için elbette önemli bir duruş sergilemektedir. Allah'a şükür ki Türk milleti ayaktadır ve o zulmü defedecek güçtedir," şeklinde konuştu.

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır (ortada) ve partililerden oluşan bir grup, İsrail'in Gazze ve Lübnan'a yönelik saldırılarını, İsrail'in Ankara Büyükelçiliği Konutuna yürüyerek protesto etti. Çayır ve partililer, Kuğulu Kavşağı'nda toplandıktan sonra polisin güvenlik önlemleri eşliğinde İsrail'in Ankara Büyükelçiliği konutuna yürüdü.

San Francisco’da Tarihi An Gündem Sinop'un Ayancık İlçesinde Kayıp Kadın Bulundu Gündem Bakan Uraloğlu Havalimanı Metro hattı'nda çalışmaları inceledi Gündem İsrail Nebil Kavuk'un öldürüldüğünü iddia etti Gündem