Milli Savunma Bakanlığı Gazze için yardım malzemesi taşıyan 2 uçağın daha Mısır'a gönderildiğini duyurdu

Milli Savunma Bakanlığı'nın X sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, İsrail'in abluka altına aldığı Gazzze'ye insani yardım malzemeleri taşıyan Hav Kuvvetlerine ait iki uçağın daha Mısır'a gönderildiği bildirildi. İşte detaylar...

Abone ol

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonunun ardından başlayan İsrail-Hamas çatışmasında İsrail sivillere ölüm yağdırmaya devam ediyor.

Refah Sınır Kapısı'nın kapalı tutulması nedeniyle savaşın büyük bir bölümünde yardım sağlanamayan Gazze'ye, cumartesi günü sınır kapısının açılmasının ardından yardım malzemeleri tırlarla giriş yapmaya başladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Gazze için yardım malzemeleri taşıyan Hava Kuvvetlerine ait iki uçağın daha Mısır'a gönderildiğini bildirdi.

MSB'den yapılan açıklamada, "Gazze için hazırlanan yardım malzemelerini Mısır’a ulaştırmaya devam ediyoruz. Dün gerçekleşen iki sortinin ardından bugün de sabah 06.00'da ve 07.30'da Hava Kuvvetlerimize ait iki uçak daha yardım malzemelerini ulaştırmak üzere Ankara’dan Mısır’a hareket etti." ifadelerine yer verildi.

Son dakika! 81 ilde 'Çember Operasyonları': Arama kaydı olan 4 bin 173 kaçak yakalandı Gündem 24 Ekim 1923'te yaşananlar... Gündem İYİ Parti yerel seçimlerde AK Parti ile anlaştı mı? Gündem Bakan Güler, Azerbaycan'a gitti Gündem