Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler yaralı askerleri ziyaret etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve beraberindeki Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesi, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan askerler için Şırnak'taki 23'üncü Piyade Tümen Komutanlığında düzenlenen törene katıldı. Bakan Güler törenin ardından, operasyon bölgesinde yaralanan askerleri hastanede ziyaret etti. Ziyaret sırasında bir asker Bakan Güler'e, "Güçlüyüz, her zaman hazırız komutanım" ifadelerini kullandı.

Abone ol
  • Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabındaki paylaşımda, Bakan Güler ve beraberindeki Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesinin, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan askerler için Şırnak'taki 23'üncü Piyade Tümen Komutanlığında düzenlenen törene katıldığı belirtildi.

  • Törenin ardından Bakan Güler ve beraberindekilerin Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde yaralanan askerleri Şırnak'ta tedavi gördükleri hastanede ziyaret ettiği bildirilen paylaşımda, yaralıların sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Güler'in Mehmetçiklerle yakından ilgilenerek acil şifalar dilediği kaydedildi.

  • Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler (sağda) ve beraberindekiler, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde yaralanan askerleri Şırnak'ta tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

"GÜÇLÜYÜZ, HER ZAMAN HAZIRIZ KOMUTANIM"

  • Ziyaret esnasında yaralı bir asker Bakan Yaşar Güler'e "Güçlüyüz, her zaman hazırız komutanım" ifadelerini kullandı.
  • Bakan Güler ise bu sözlere karşılık "Sizler oldukça Türk milleti rahat ediyor" cevabını verdi.
  • Güler, yaralıların sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Bandırma'da lodos etkili oldu Gündem Şehit Taşkın'ın 'al bayraklı tabut' paylaşımı duygulandırdı! Gündem Gürsel Erol'dan CHP'ye 'terör' tepkisi Gündem AK Parti'den CHP'ye ortak bildiri tepkisi! "Utan verici bir tutum" Gündem