Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Iraklı mevkidaşı Thabit Mohammed Al Abbasi'yi kabul etti

Millî Savunma Bakanı (MSB) Yaşar Güler, Irak Savunma Bakanı Thabit Mohammed Al Abbasi ile bir araya geldi. Müzakerede terörle mücadele ve sınır güvenliğinde ortak hamlelerin öneminin altı çizildi. Görüşme, Türkiye'nin hava operasyonlarının arttığı bu günlerde kara harekatı sinyali olarak değerlendirildi.

Abone ol

Türkiye, PKK terör örgütünün sınır ötesindeki inlerini yıkarken sürpriz bir ziyaret yapılıyor.

Irak Savunma Bakanı Thabit Mohammed Al Abbasi Türkiye'ye geldi.

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Al Abbasi'yi kabul etti.

ASKERİ VE SAVUNMA SANAYİ ALANINDA İŞ BİRLİĞİ

Bakan Güler ile Irak Savunma Bakanı Sabit Abbasi arasındaki görüşmede, ikili, bölgesel askeri ve savunma sanayi alanında iş birliği konularının ele alındığı bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Güler, davetlisi olarak Türkiye'ye resmi ziyaret gerçekleştiren Iraklı mevkidaşını Milli Savunma Bakanlığı'nda askeri törenle karşıladı.

Askeri bando tarafından ulusal marşların çalındığı törende, Abbasi, Onur Kıtası'nı selamladı. İki bakan törenin ardından önce baş başa görüştü, daha sonra heyetler arası görüşmeye başkanlık etti.

İstanbul'da sivil trafik polislerince taksilere denetim 3. Sayfa Uzman isim duyurdu! 150 olan aktif fay hattı sayısı 500'e çıktı Gündem Irak ve Suriye'ye asker gönderme tezkeresinin uzatılması için kritik hamle! Gündem İYİ Parti'nin Eskişehir adayı belli oldu Gündem