Milli Eğitim Bakanlığı, Zonguldak Ereğli'de gerçekleşen akran zorbalığı olayı hakkında soruşturma başlattı

Milli Eğitim Bakanlığı, Zonguldak Ereğli'de gerçekleşen akran zorbalığı konusunda basın açıklaması yayınladı. Yayınlanan açıklamada müfettişin görevlendirildiği ve soruşturmanın başlatıldığı bilgileri yer aldı. MEB, hiçbir şiddet türüne tolerans gösterilmeyeceğinin altını çizdi.

Abone ol

Milli Eğitim Bakanlığı, Zonguldak Ereğli'de gerçekleşen akran zorbalığı olayı hakkında basın açıklaması yayınladı.

Engelli sınıf arkadaşlarını aralarına alarak zorbalık yapan bir grup öğrencinin görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu. En son yetkililer tarafından, zorbalık yapan öğrencilerin gözaltına alındığı bilgisi verilmişti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Konuyla alakalı Milli Eğitim Bakanlığı hem resmi sayfasında hem de sosyal medya hesaplarında basın açıklamasını yayınladı. Yayınlanan açıklamada Bakanlık tarafından müfettişin görevlendirildiği, inceleme ve soruşturmanın başlatıldığı bilgisi verildi. Bakanlık hiçbir şiddet türüne tolerans gösterilmeyeceğini de duyurdu.

"Zonguldak Ereğli'deki okulumuzda akranları tarafından bir öğrencimize, İzmit'te de bir öğretmen tarafından öğrencilerine yönelik yaşanan şiddet olaylarına ilişkin Bakanlığımızca müfettiş görevlendirilmiş olup inceleme ve soruşturma başlatılmıştır. Bakanlığımız "her türlü şiddete sıfır tolerans" anlayışıyla süreci hassasiyetle yakından takip etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."


Milli Eğitim Bakanlığı'nın Twitter'dan paylaştığı basın açıklaması

Bu hafta Cuma hutbesi konusu nedir? Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Gündem Dünyanın en zenginleriyle aynı listede Gündem Rejim geri dönmelerini istiyor Gündem