MHP'li Vekil Lütfi Kaşıkçı depreme canlı yayında yakalandı, panikle yayını bırakıp kaçtı | VİDEO

Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin ardından yeni haftanın ilk günü Hatay'da 6.4'lük deprem meydana gelmiş, kentte kalan depremzedeler büyük panik yaşamıştı. Depreme canlı yayında yakalanan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı da o anlarda panikle kaçmaya başlamıştı. Kameraman ve muhabire bir kez olsun bakmadan hızla koşan Kaşıkçı'nın o anları sosyal medyada çok konuşulurken Kaşıkçı eleştirel söylemlere paylaştığı bir video ile yanıt verdi.

ELEŞTİRİLERE VİDEO İLE YANIT VERDİ
Depremin ilk anından itibaren bölgede çalışmalarına devam eden Kaşıkçı, eleştirilere sosyal medyadan paylaştığı bir video ile yanıt verdi.

"VİCDANINIZ KURUSUN"
Hatay'ın yerle bir olmuş halini paylaşan Kaşıkçı, "Böyle bir şehirden çıktım. Vicdanınız kurusun. Rabbim hiç bir kulunu böyle bir acı ile imtihan etmesin." dedi.

Canlı yayını bırakıp kaçan depremzede vekil eleştirilere yanıt verdi | VİDEO Gündem Galeria'daki kedi kurtarıldı Gündem 248 saat sonra kurtarılan Aleyna yaşadıklarını anlattı Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem