MHP Genel Başkanı Bahçeli: TFF süreci yönetemediği gibi Fenerbahçe ve Galatasaray da aklı başında hareket edememiştir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde "Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"nde konuştu. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Bahçeli, oynanmayan Süper Kupa Finali hakkında, "TFF süreci yönetemediği gibi Fenerbahçe ve Galatasaray da aklı başında hareket edememiştir." dedi.

Abone ol
  • MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde yapılan törende açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanması planlanan fakat iptal edilen Süper Kupa Finali hakkında ilk kez konuştu.

"KİMSE AKLI BAŞINDA HAREKET ETMEDİ"

  • Bahçeli, "Ertelenen Süper Kupa finalinden sonra yaşananlar Türkiye'nin çok boyutlu diyalog köprülerini dinamitleme amacına hizmetten başka bir şeye yaramamıştır. Türk futbolunda yaşanan sadece futboldur. TFF süreci yönetemediği gibi Fenerbahçe ve Galatasaray da aklı başında hareket edememiştir. Hiç kimse Gazi Mustafa Kemal Atatürk üzerinden siyasi hesaplaşma sayfası açma peşinde koşmamalıdır. Finalin oynanması için Riyad'ın niçin seçildiği kadar protokole neden uyulmadığı kafamızı bulandıran bir muammadır. TFF Başkanı başta olmak üzere Riyad krizine dahli olan kim varsa kuru özürle kalamaz. Sadece ihmal ya da öngörüsüzlük olarak nitelenemez." dedi.
İzmir'de ve Malatya'da deprem Gündem Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu Gündem Mossad ajanı camide vaaz verdi Gündem İstanbul’da terör operasyonu: 4 gözaltı Gündem