Mersin'de trafik kazası: 3 park halindeki araca çarpıldı

Erdemli'de bir otomobilin park halindeki 3 araca çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Abone ol

Mersin'in Erdemli ilçesinde, bir otomobilin park halindeki üç araca çarpması sonucu iki kişi yaralandı.

KAZA ANI

Edinilen bilgilere göre, Ramazan E. yönetimindeki 33 ALM 171 plakalı otomobil, Alata Mahallesi'ndeki araç muayene istasyonunda bekleyen araçlara çarptı. Kazaya karışan araçlar arasında otomobil, kamyonet ve panelvan yer alıyordu.

Olayın ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ve polis ekipleri, yaralılara müdahale etti.

ARAÇLARDA DA HASAR OLUŞTU

Yaralanan Ramazan E. ve yanındaki Hidayet A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yüksek hızda meydana gelen çarpma nedeniyle kazaya karışan araçlarda da hasar oluştu.

Bu kaza, trafik güvenliği konusunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mersin'in Erdemli ilçesinde otomobilin park halindeki 3 araca çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza yerine polis ekipleri sevk edildi.

Enes Eminoğlu, Iğdır'da gençlerle buluştu Gündem Doğu Karadeniz yaylalarında dönüş yolculuğu başladı Gündem Artvin'de feci kaza Gündem Samsun'da kaçak silah ticareti operasyonu Gündem