Meral Akşener'den İYİ Parti'deki fotoğraflarının indirilmesi talebi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesiyle gündeme gelen Meral Akşener İYİ Parti yönetimine dilekçe göndererek fotoğraflarının parti binalarındaki makamlardan kaldırılmasını istedi.

Abone ol
  • İYİ Parti'nin basına kapalı olarak yapılan grup toplantısında yaşananlar bir kez daha gündem oldu.
  • Toplantıda, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Meral Akşener'in parti binalarında olan fotoğraflarının indirilmesini talep etti.

"FOTOĞRAFLARIMI KALDIRIN"

  • Bu öneri üzerine partinin eski genel başkanı Meral Akşener, parti genel merkezine yazı yolladı ve "İl ve ilçelerden fotoğraflarımı kaldırın" dedi.

  • Meral Akşener'in İYİ Parti Genel Başkanlığı'na yazdığı yazının tamamı şöyle:
12 Haziran 2024 tarihinde yapıla kapalı grup toplantısında İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz 'beyefendi'nin; 'Kurucu Genel Başkan' olarak şahsımın Sayın Cumhurbaşkanı'nı ziyareti nedeniyle, fotoğraflarımın Genel Merkez, Milletvekili, İl ve İlçe Teşkilat makamlarından indirilmesi konusundaki talebi doğrultusunda, gereğinin behemehal talimatlandırılarak yapılması hususunu bilgilerinize sunarım.
Dışişleri: Derin üzüntü duyuyoruz Gündem AK Parti'den ittifak açıklaması Gündem Bakan Fidan, Brezilyalı mevkidaşı Vieira ile görüştü Gündem 7 ilde orman yangını Gündem