Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cevap

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına cevap verdi. İnce, "Ben ilk gün gece yarısı Kahramanmaraş Trabzon Caddesi'ndeydim. Kurtarma ekibi, asker, polis görmedim. İnsanlar içecek su, çorba bulamadılar, kurtarma ekibi göremediler. İsyan ettiler. O 'şerefsiz' sözü söyleyene yakışır" dedi.

Abone ol

Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında “Bazı namussuz kişiler kampanya yaparak, Hatay’da asker, jandarma, polis göremedik gibi yalan yanlış iftiralar atıyorlar. Askerimiz, jandarmamız, polisimiz şereflidir. Ama bu şerefsizlerin ağzına, biz onları meze yaptırmayız” ifadelerini kullandı. 

“O ŞEREFSİZ SÖZÜ SÖYLEYENE YAKIŞIR”
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine cevap verdi.

İnce, “Erdoğan ağzın da bozuk, zihniyetin de bozuk. Ben ilk gün gece yarısı Kahramanmaraş Trabzon Caddesi’ndeydim. Kurtarma ekibi, asker, polis görmedim. İnsanlar içecek su, çorba bulamadılar, kurtarma ekibi göremediler. İsyan ettiler. O şerefsiz sözü söyleyene yakışır” ifadelerini kullandı.

Malatya'da gece süren arayışlar havadan görüntülendi Gündem Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay iddiaları yalanladı Gündem Enkaz altında yardım bekleyen kadın ekipler kendisine ulaştıktan sonra hayatını kaybetti! Gündem AFAD tahliye noktalarını paylaştı Gündem