Mehmet amca umre parasını depremzedelere bağışladı

Tüm Türkiye tek yürek oldu depremzedeler için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Balıkesir'in Sındırgı ilçesi Yüreğil kırsal mahallesinde yaşamını sürdüren 74 yaşındaki Mehmet Çakırhan, umre için biriktirdiği parasını, 10 ili yıkan felaketin yaşandığı deprem bölgesinde kullanılmak üzere bağışladı.

Kahramanmaraş merkezli 10 şehri enkaza çeviren depremin acısı Türkiye'nin yüreğini yaktı. Yaşanan felaketin ardından Türkiye'nin her yerinden, dünyanın pek çok bölgesinden afet bölgesi için yardım yapıldı.
Yaşanan felakete kayıtsız kalmayan 74 yaşındaki Mehmet Çakırhan fekadarlığıyla duygu dolu anlar yaşattı.

'Asrın felaketi'nde umutlar tükenmiyor! Gündem Sismik izolatör sistemleri deprem anında bile ameliyata imkan tanıyor Gündem Yardım için gönderilen montun cebinde unutulan cüzdanı depremzede geri teslim etti Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem