MasterChef jürisi İtalyan Danilo Zanna depremzedeler için Malatya'da yemek yaptı

MasterChef jürisi İtalyan Danilo Zanna depremzedeler için mutfağa girdi. Malatya'da Türk Kızılay'ın çadırında kolları sıvayan ünlü şef Türk halkının takdirini kazandı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık iki şiddetli depremin ardından Türkiye yaraları sarmaya çalışıyor. Ülkenin her yerinden yardımlar toplanıyor ve bağış kampanyaları düzenleniyor. Ünlü isimler afet bölgesine akın etti. Bu isimlerden biri de MasterChef jürisi Danilo Zanna oldu. Danilo Şef depremzedeler için mutfağa girdi. Türk Kızılay'ın paylaştığı o görüntüler sosyal medyada takdir topladı...

 Masterchef'in sevilen jürisi Danilo Zanna, Kahramanmaraş depremi sonrasında zarar gören kentlerden biri olan Malatya'ya gitti. Gönüllülerle birlikte mutfağa giren ünlü şef, depremzedeler için yemek yaptı.

TÜRK KIZILAY O ANLARI PAYLAŞTI
Türk Kızılay o anları resmi sosyal medya hesapları üzerinden "Şef Danilo Zanna, Malatya'da aşçılarımız ve gönüllülerimizle birlikte mutfağımızda yemek pişiriyor" notuyla paylaştı.

Türk halkından İtalyan şefe övgü dolu sözler yağdı.

Akşener'in 'yabancıya konut sayışı açıklamasına' Soylu'dan yanıt geldi Gündem 6'ncı gün bitmek üzere ama umutlar tükenmedi VİDEO Gündem Urfa'da yapılan incelemeler yıkımın nedenini gözler önüne serdi Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem