Marmara 4.1 ile sallandı! İstanbul, Balıkesir, Çanakkale ve Tekirdağ'da hissedilen depremin ardından Naci Görür'den açıklama

Son dakika deprem haberleri... AFAD, Marmara Denizi'nde saat 23.05'de 4.1 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. Deprem Balıkesir'in Marmara ilçesi açıklarında gerçekleşti. Sarsıntı İstanbul, Bandırma, Erdek, Bursa, Balıkesir, Tekirdağ ve Çanakkale'den de hissedildi. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, son depreme ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Öncü falan demek, spekülasyon yapmak doğru değil" dedi.

Abone ol

Son dakika haberleri... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesindeki bilgiye göre, merkez üssü Marmara Denizi olan 4.1 büyüklüğünde deprem oldu.

Balıkesir'in 3,1 kilometre açıklarında saat 23.05'de gerçekleşen depremin, 4,3 kilometre derinlikte olduğu tespit edildi.

PEK ÇOK NOKTADA HİSSEDİLDİ

Deprem İstanbul, Balıkesir, Bursa, Bandırma, Erdek, Tekirdağ ve Çanakkale'den de hissedildi.

 

KANDİLLİ 4.5 DEDİ

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.5 olarak duyurdu.

"ÖNCÜ FALAN DEMEK SPEKÜLASYON YAPMAK DOĞRU DEĞİL"

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depremle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Görür, “Arkadaşlar, Marmara'da Harmanlı, Erdek/Balıkesir'de 4,5 deprem oldu. Deprem deprem beklediğimiz KAF'ın kuzey kolunda olmadı. Aksine Erdek kuzeyinden geçen mormal atım bileşeni olan güney kolu üzerinde oldu. Öncü falan demek, spekülasyon yapmak doğru değil. Sevgiyle” ifadelerini kullandı.

SİBERGÖZ operasyonunda onlarca gözaltı var Gündem Gazze için 'olağanüstü zirve' toplanacak Gündem Türkiye'den İsrail'e net tavır! "Ateşkes olmadan hiçbir enerji projesi görüşülmeyecek" Gündem Kentsel dönüşüm teklifi kanunlaştı Gündem