Manisa'da Çiftçi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Manisa'da üzüm bağında silahlı saldırıya uğrayan çiftçi hayatını kaybederken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Abone ol

Manisa'nın Salihli ilçesinde üzüm bağında meydana gelen silahlı saldırı sonucu bir çiftçi yaşamını yitirdi. Olay, Yeşilova Mahallesi'nde gerçekleşti.

Saldırı ve Olay Yeri İncelemesi

Olay yerine intikal eden jandarma ekipleri, 61 yaşındaki çiftçi İzzet Doğan'ın silahla vurularak hayatını kaybettiğini belirledi. İlk belirlemelere göre, Doğan ile husumetli olduğu tespit edilen 50 yaşındaki İ.E'nin evine baskın düzenlendi.

Şüphelilerin Yakalanması

Jandarma ekipleri, yapılan operasyonda bir ruhsatsız tabanca, altı av tüfeği, üç kurusıkı tabanca ve bunlara ait mermileri ele geçirdi. Bu sırada İ.E. gözaltına alındı. Ayrıca, mahkeme kayıtlarından üç şüphelinin yerleri belirlendi. 63 yaşındaki S.G., İzmir'in Seferihisar ilçesindeki bir adreste yakalanırken, 33 yaşındaki E.G. ise İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kaçmaya çalışırken yakalandı.

Adli Süreç

Gözaltına alınan şahıslar adliyeye sevk edildi. S.G. ve E.G. tutuklanırken, İ.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Manisa'nın Salihli ilçesinde üzüm bağında silahla vurulan çiftçi hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri olayla ilgili şüphelilerin araçlarında ve tarlada inceleme yaptı.

Konya'da Bisikletli Çocuğa Çöp Kamyonu Çarptı Gündem Bayraktar 2 gün önce uyarmış Gündem MİT'ten nokta oprasyon Gündem Zenginlerin en çok tercih ettiği şehirler açıklandı Gündem