Manisa Salihli'den acı haber geldi! 10 saat süren çalışmaların ardından cansız bedenlerine ulaşılan baba ve oğul, Türkiye'yi yasa boğdu

Barış Mahallesi, Gülnar Sitesi yakınlarında su bulmak amacıyla açılmış olan su kuyusuna oğlu Batu Demir'in düşmesiyle, baba Aytuğ Demir de kuyuya atladı. 10 saat süren çalışmaların ardından baba ve oğlun cansız bedenlerine ulaşıldı.

60 metre derinliği olduğu öğrenilen su kuyusuna, oğlunu kurtarmak için atlayan baba Demir ve oğlu kuyuda mahsur kaldı. Baba ve oğlu kurtarmak için bölgeye polis, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi(UMKE) ve AFAD ekipleri yönlendirildi.
KUYUYA OKSİJEN GÖNDERİLDİ
Gelen ekipler tarafından iş makineleriyle çalışmalar sürdürülürken, sağlık ekipleri tarafından su kuyusuna, tüplerden sarkıtılan hortumlarla oksijen verildi.
Üst kısımdan kurtarma çalışması yapılamayan su kuyusu, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi ekipleri tarafından kısa sürede kazıldı. Kazı sonucu 15 metre derinliğe ulaşan ekipler herhangi bir göçük meydana gelmemesi için önlem aldı.
VALİ VE KAYMAKAM DA ORADAYDI
Çalışmaları takip etmek amacıyla Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ile Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam olay yerine geldi.
Yapılan çalışmaların 10. saatinde, kuyunun on beşinci metresinde baba Aytuğ Demir ile oğlu Batu'nun cansız bedenine ulaşıldı.
Site yönetici Hamza A. ile kaçak sondaj yaptığı öğrenilen Vasfi Ç., Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Boyundan büyük sözler söyledi Gündem İstanbul'da yangın paniği Gündem Kar yağışına hasret kalan Sivas'ta belediyeden "özledik" paylaşımı Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem