Oğuzhan Uğur 'En zor sınavımdı' diyerek paylaştı! Mevzular Açık Mikrofon'da ortalık karıştı

Babala TV YouTube kanalında Mevzular Açık Mikrofon'a konuk olan ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan bölümünün fragmanı yayınlandı. Oğuzhan Uğur'un 'En zor sınavımdı' sözleriyle paylaştığı bölümde kavga çıktı. Seyircilerden birinin "Kimse bana 'Ne mutlu Türküm diyene' dedirtemez" dediği gerekçesiyle dışarı çıkarılması üzerine mevzu büyüdü. Salon ayağa kalkarken Uğur, dışarı çıkarılan genci salona geri çağırdı.

Abone ol

Babala TV YouTube kanalında Mevzular Açık Mikrofon'a konuk olan ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan bölümü fragmanı yayınlandı. Oğuzhan Uğur'un 'En zor sınavımdı' sözleriyle paylaştığı bölümde kavga çıktı.

Fragmanda seyirciler arasında kavga çıktığı anlar yer aldı. Kavgaya karışan bir kesimin salondan atıldığını öğrenen Uğur, dışarı çıkarılan gençleri salona geri alıp sahneye çıkarırken, ekibi adına özür dileyerek ortamı sakinleştirdi.

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" SÖZLERİ SONRASI GERGİNLİK
Sakin başlayan programda verilen ara sırasında seyirciler arasında tartışma yaşandı. Bir seyircinin "Kimse bana 'Ne mutlu Türküm diyene' dedirtemez" dediği için çıktığı iddia edilen tartışmaya salon görevlileri müdahale etti.

GERGİNLİĞE SEBEP OLANLAR SALONDAN ATILDI
Tartışmaya katılan taraflardan bir kısmı salondan dışarı çıkartılırken gerginlik üzerine salona Oğuzhan Uğur geldi. Sonrasında salondaki seyirciler, atılanların geri getirilmesini istedi.

OĞUZHAN UĞUR ÇIKARILAN GENÇLERİ GERİ ÇAĞIRDI
Bunun üzerine salondan çıkartılan seyircilerin yanına giden Oğuzhan Uğur, aynı seyircileri tekrar salona getirterek sahneye çıkardı.

Salondan atılan seyirci "Ben bir Kürt'üm ve terörün her türlüsünü lanetliyorum" dedi.

OĞUZHAN UĞUR ÖZÜR DİLEDİ
Oğuzhan Uğur ise dışarı atılan seyirciye, "Ekibim adına senden özür diliyorum" diyerek yanıt verdi.

"BU OLAYLARI YAŞAMAMIZIN SEBEBİ BU ÇOCUKLAR DEĞİL"
Uğur, "Bu programda hiç kimse hiç kimseye bir şey dayatamaz izleyiciler arasında. Bu olayları yaşamamızın sebebi bu çocuklar da değil siz de değilsiniz. Size rica ediyorum, iki tane çocuğun üzerinden almayın hıncınızı. Tahammül de edeceksiniz, dinleyeceksiniz de" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Merkezi'ne Kemal Kılıçdaroğlu'nun posteri asıldı Siyaset YSK'dan Millet İttifakı kararı SEÇİM 2023 Minik Selimhan'ın TCG Anadolu ziyaretine Selçuk Bayraktar'dan yanıt Gündem Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getiriliyor Gündem